Tarih: 24.11.2022 10:11

DEPREM GÖLYAKA’DA OLDU CEREMESİNİ BİZ ÇEKİYORUZ

Facebook Twitter Linked-in

KRİZ MERKEZİ

Deprem sonrasında başta Düzce valiliği ve Düzce Belediyesi olmak üzere  Polis, Jandarma, AFAD, Sağlık Ekipleri, Arama Kurtarma Ekipleri ve bazı kurumlara mensup deprem gönüllüleri deprem bölgesine intikal etmişler,  Gölyaka Belediyesi önünde kurulan Kriz Merkezi Tır’ında görevlendirmelerin yapılması ile sahadan gelen bilgiler üzerinde çalışmalara başlamışlardı.

GÖLYAKA’DA HAYAT NORMALE DÖNDÜ

   Bugün saat 09.00 TV haberlerinden edinilen bilgilere göre başta bilgi akışı olmak üzere Doğalgaz, Enerji ve Su isale hatlarında bir kesintinin olmadığı, hayatın normale döndüğü ifade edildi.

SASKİ, KISA ZAMANDA VERECEĞİZ

Depremin ardından ilçemize Dikmen Balkaya mevkiinden gelen içme suyu isale hatlarında SASKİ tarafından yapılan açıklamaya göre arızaların meydana geldiği ve kısa zamanda giderileceği yönünde bilgiler mevcut.

BAZI ESNAFLAR SU OLMAMASI NEDENİYLE İŞYERLERİNİ AÇMADI

İlçede su kesintisinin yaşanması ve ne zaman geleceği yönünde net bilgi olmazken ilçedeki bazı esnaflar suların akmaması nedeni ile işyerlerine astıkları yazılarda SULARIN KESİK OLMASINDAN DOLAYI KAPALIYIZ yazıları dikkat çekti.

TOPU SASKİ’NİN KUCAĞINA ATMAK ÇÖZÜM DEĞİL

Bilindiği üzere Hendek ilçemizde geçmiş dönemlerde  ( merhum Zeki Cömert ve Kamil Kamışoğlu ) zamanında  değişik nedenlerle sular kesildiğinde  ilçe merkezinde anonslar yapılmakta, itfaiye araçları ile  mahalle sakinlerine mahalle mahalle itfaiye araçları ile içme suları tedarik ediliyordu. Tekniğin, teknolojinin hızla ivme kazandığı günümüzde vatandaşların bu imkanlardan yararlanamıyor olması  sanırız yöneticilerin vurdumduymazlığından  kaynaklanıyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —