Tarih: 21.01.2023 17:53

DEMİREL, 19 ŞUBAT’TAKİ ŞÖLENE DAVET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

HİZMET ODAKLI ÇALIŞTIK, ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

Genel Kurul ile ilgili kamuoyuna duyuruda bulunan  Hendek Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Demirel: “ 19 Şubat 2023 Pazar günü Hendek Gençlik Merkezi (HGM) Seçimli Genel Kurulumuz gerçekleştirilecektir. 1354 Esnaf oy kullanacak Esnaf Kefalet Kooperatifi Seçimli Genel Kurulunda 1354 seçmen esnafın oy kullanabilecektir. Bizler demokrasi aşığı yöneticileriz, tüzüğümüz istikametinde yasaya uygun, şartları tutan her bir üyenin başkan adayı olma hakkı ve şansı vardır. Bu tür örgütler kimsenin babasının mülkü olmadığı gibi  benimde babamın mülkü değildir. Biz yöneticiler hizmet yarışında varız, çünkü hizmet bir bayrak yarışıdır, ilçemizde açılamaz denilen kooperatifi ne  zor şartlarda açtığımızı ve bugünlere nasıl geldiğimizi kooperatif üyelerimiz çok iyi bilmektedirler. Esnafımız asla kendisine hizmet edeni unutmadı bundan sonra da unutmaz. “ dedi.

ESNAFIMIZI BANKA FAİZLERİNE EZDİRMEDİK

Demirel, görev yaptığı dönemler içerisinde esnafı banka faizlerine ezdirmediklerini, kooperatifin ülke sıralamasında gerek dağıttığı plasman gerekse geri ödemelerdeki başarı oranı üzerinden çok iyi konumda olduğunu ifade etti.

ADAY OLACAK ARKADAŞLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM

Demirel, kongrelerin  bir düğün misali üyelerimiz adına bir dönüm noktası olduğuna vurgu yaparak; “bir şölen havasında gerçekleştirmeyi umut ettiğimiz kongremiz, 19 Şubat Pazar günü Mahmutbey Mahallesi HGM ( Hendek Gençlik Merkezi) icra edilecek. Kongrede aday olacak arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum” diyerek ilçe halkını kongreye davet etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —