• BIST 100

    14008,87%-1,23
  • DOLAR

    42,93% 0,03
  • EURO

    50,54% 0,10
  • GRAM ALTIN

    6040,08% 0,96
  • Ç. ALTIN

    9839,57% 0,00

DAĞ FARE DOĞURDU!

DR. DEVLET BAHÇELİ ADINA YAPILAN FEN LİSESİNİN 16 AY GECİKME İLE TEMEL ATMA TÖRENİ VE DİĞER 9 PROJENİN AÇILIŞI DÜZENLENEN TÖRENLE YAPILDI

GÜNCEL 31.10.2022 18:56:54 1723 0
DAĞ FARE DOĞURDU!

   Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun Hendek Belediyesi tarafından 29 Haziran 2021 tarihinde  imza altına alınan anlaşmaya göre  yapılacak olan 20 derslikli Fen Lisesi 480 gün içinde tamamlanacak 31 Aralık 2022 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığına teslim edileceği ilan edilen Fen Lisesi temel atma töreni nihayet bugün gerçekleşti.

YOĞUN KATILIM

Törene  MHP Genel Başkan yardımcıları,Sakarya MHP Milletvekili ve grup başkan vekili M. Levent Bülbül ile birlikte Sakarya Valisi, Hendek Kaymakamı, Sakarya Milli Eğitim Müdürü, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı, Cumhur İttifakının İl ve ilçe başkanları,  Hendek CHP  ilçe başkanı Nihat bayraktar, Sivil Toplum Örgütü başkan ve yöneticileri, Dernekler, öğretmenler , öğrenciler hazır bulundu.

10 YILDA YAPILACAK HİZMETLERİ 3,5 YILA SIĞDIRDIK!

Temel atma töreninde kürsüye gelen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, yaptığı konuşmasında Hendek’in emin ellerde olduğunun altını çizerek; “ 10 yılda yapılacak hizmetleri 3,5 yıla sığdırdık, yaşadığımız zorluklara ve geçtiğimiz cenderelere rağmen aziz Hendeklilere hizmet yolunda şartlarımızı revize ederek, kendimizi güncelleyerek,durmadan, yorulmadan,bahane üretmeden işimizi gücümüzü Hendek’e adayarak çalışmaya devam ediyoruz. “ diyen Babaoğlu;  tarımı desteklediklerini, yeşili koruduklarını, kentleşme bilincini en yüksek seviyede tuttuk ve sosyal kültürel alanlarda hemşehrilerine görevini yapmaya devam ettiklerini söyledi.

ÇEVRE BİLİNCİMİZ ÖN PLANDA

Babaoğlu; “ Şehrimizin tüm planlarını kişiye göre değil gerçekçi yerel  verilerle hayata geçirdik. Alt yapı ve çevre bilincini yüksekte tutan bir belediyecilik anlayışını hakim kıldık. İşbaşına geldiğimizden bu güne sevgi ve kardeşlik ortamı içinde en güzel eserleri Hendek’imize kazandırdık” dedi.

İŞTE AÇILIŞI YAPILAN 10 PROJE. KİMİSİ EKSİK KİMİSİ YANLIŞ

Yaptıkları  ve açılışını gerçekleştirdikleri projelerden söz eden Babaoğlu; “ bunların arasında Zeki Cömert Parkı, ( açık hava sineması faaliyet geçmeyen yarım bırakılmış bir eser)  Kazimiye köprüsü, 7 muhtarlık binası, Alparslan Türkeş parkı, ( iddialara göre imar dışı eklentilerin yapıldığı bir park alanı) ,   112 Acil istasyonu, ( ambulans  için kapalı otoparkın yapılmadığı bir 112 istasyon binası)  Yenimahalle dev alt yapı projesi, Yeşilyurt iş Merkezi, Çamlıca Doğalgaz, Hakom, Geçici Sağlık Merkezi ve Ulaşım Eylem Planı, ( yeni icat ettikleri ve adına da CEP park dedikleri ve park eden araçların kapıları açıldığında trafik akışında kazalara sebebiyet vermesi  yüksek ihtimal , ana yola bağlanan  tali yolların giriş ve çıkışlarına  Trafik Kurallarına göre en az 12 metreden yakına park edilemez denilmesine rağmen yapılan  trafik eylem planında yer yer 1,5 ve 2 metre yakınına park eden araçların olduğu bir  ucube ACİL EYLEM  TRAFİK PLANI ) olası kazalara davetiye çıkartan bir PLAN!!! ) olmasına rağmen, açıkladığı projelerde hayata dair her şeyin var olduğunu iddia etti.

BELEDİYE ÇÖZÜM ORANINI % 80’E, MEMNUNİYET ORANINI % 90’ A ÇIKARTMIŞ

Hizmetlerinin bunlarla sınırlı kalmdığını vurgulayan Babaoğlu; “ kıymetli Hendekliler, şeffaflık ilkesini belediyemizin tüm alanlarında hayata geçirdik. Vatandaşlarımızın belediyeden taleplerinin çözüm oranını % 80’ne çıkarttık, 10 yılda yapılacak bir çok işi 3,5 yıla sığdırdık. “ diyen  Babaoğlu  sözlerinin burasında eski yerel yönetim başkanını kötülercesine ; “Yenimahallede her yağmur yağışında sular altında kalan sokak görüntülerini bir çok noktada kalıcı çözümlerle tarihe gömdük” dedi. İmar ve istimlak uygulamalarında adalet sağladıklarının altını çizen Babaoğlu; “ belediyemize halkımızın başarı ve memnuniyet oranını % 90’a çıkardıklarını” iddia etti.

18 MADDE SORUN OLMAKTAN ÇIKTI

18 madde uygulamasının sorun olmaktan çıktığını ifade eden Babaoğlu; ““Kemaliye’de iskan problemleri son bulurken mahallelerin önünü açan, vatandaşlarımızı mağdur eden düzenlemelere yasal mevzuatlar çerçevesinde  sürdürüyoruz”  diye konuştu. ( İskan sorunu bitmiş görünsede imar sorunu hala devam ediyor)

BELEDİYECİLİK BİZİM İŞİMİZ DİYEN BABAOĞLU, KAMUNUN PARASINI KAÇAK ULUDERE TESİLERİNDE KEDİYE YÜKLEDİ!

Kendilerinin muhalefet olduğu dönemde bizzat mecliste Uludere Parkı’nın KAÇAK olduğunu dillendirdiğini unuturcasına  Uludere Parkını yenilediklerini, ancak bir meclis toplantısında da  (Uludere Parkının mahkemesini belediye olarak kaybettiklerini, Orman İdaresi eğer müsaade ederse kiralayacaklarını söylemişti.)

NİTELİKLİ İSTİHDAM MERKEZİ BİTME AŞAMASINDAYMIŞ!

Babaoğlu; Süleyman Seba Spor Kompleksi projesini bitirdiklerini, yakında ihaleye çıkarak onunda temellerini atacaklarının müjdesini verdi. Babaoğlu, Sakarya’nın en büyük halk kütüphenesinin yer aldığı  Psikososyal Destek ve Nitelikli İstihdam Merkezinin bitme!!! Aşamasına geldiğini iddia etti. ( Yarın haftalık Salı pazarı lütfen yapılan inşaata bir kez daha bakınız)

TARIMA SÖZDE DEĞİL ÖZDE DESTEK VERİLMİŞ!!!

Tarıma ve çiftçiye SÖZDE değil ÖZDE!!! Destek verdiklerini iddia eden Babaoğlu;  okulda ve eğitimde her zaman yanlarında olduklarını yaptıkları hizmetlerle görülebildiğini iddia etti. Babaoğlu, ( Selman dede mesire alanında bulunan hayvanları yok ettiklerini unuturcasına) hayvanlara büyük önem verdiklerini iddia ederek daha güzel bir barınak yapmak için çalışmaların devam ettiğini iddia etti. ( 2020 yılında halka kameralar altında kayıta alınarak insanlar rencide edilircesine halka dağıtılan 15 ton patatesmi destek dediğiniz?)

BELEDİYEDE ŞEFFAF YÖNETİM!

Babaoğlu, belediye kaynaklarını etkin kullandıklarını,adaletten taviz vermediklerini, şeffaf bir yönetim tarzını kısa sürede ilçede hakim kıldıklarını söyledi. Kurumsal yapılarını koruduklarını ilkelerinden ve doğrularından ödün vermediklerini belirterek; “ hülasa duruşumuzdan asla taviz vermeden , değişimden ve gelişimden yana olmaya devam edeceklerini” iddia etti.

Babaoğlu,  (19 Haziran 2021 tarihinde imza altına aldıkları Fen Lisesinin 31 Aralık 2022 tarihinde Milli Eğitim Müdürlüğüne devredileceği sözünü unuturcasına)  “ kıymetli misafirler bugün burada Hendek’in yıllardır hayalini kurduğu  Sakarya’nın 5. Fen Lisesini ilçemize kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

KİM BU DÜŞMAN, KEM GÖZLER? SİZİ YOLUNUZDAN ALIKOYMAK İSTEYENLER KİM BAŞKAN?

Vizyon projelerle şehirlerle yarışan, kendini aşan, örnek alınan marka şehirde daha çok çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Babaoğlu;  Şehre layık olacaklarını ifade ederek ; “ düşmana ve kem gözlere aldırış etmeyeceğiz. Bizi yolumuzdan alıkoymak isteyenleri yok saymaya devam edeceğiz ve işimize bakacağız!” diyerek kendilerinin daveti üzerine onları onurlandırmak adına davete icabet eden  Hendek CHP ilçe Başkanı Nihat Bayraktar’a  ve açılışa katılmayan diğer muhalefet partilerine yönelik bu söylem sonrasında ilçe Başkanı Nihat Bayraktar’a sormadan edemiyoruz: ( Sayın başkan siz oraya temel atma törenine mi gittiniz, hakaret işitmeye mi???)

Başkan Babaoğlu konuşmasını bu eserlerde emeği olan Cumhur İttifakının üyelerine teşekkür ederek sonlandırdı.

Başkan Babaoğlu keşke bugün temeli atılan okulun ve bitişikteki diğer okul ve öğrenci yurdu alanını Orman Bakanlığından Hendek Belediyesi’ne kim kazandırmıştı? Bunuda açıklama cesaretini gösterebilseydi.

Açılış törenine katılan  ve kürsüde konuşma yapan MHP Sakarya Milletvekili M. Levent Bülbül, öğrencilik yıllarında ilçede yeterli okul olmayışından  Sakarya-Hendek arası mekik dokuduğunu, üç ay Hendek’i gündüz yüzü ile göremediklerini belirterel yaşadığı sıkıntıları dile getirmesi katılımcılar tarafından alkışlandı. Bülbül,   bu eserlerde emeği geçenlere teşekkür ederek hayırlı olsun temennisi ile sözlerini sonlandırdı.

OKULUMUZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Sonradan kürsüye gelen MHP başkan vekilide  ülke politikalarına değinerek isim vermeksizin 6’lı masayı hedef alan sözlerle çıkış yaptı ve okulun hayırlı olması temennisinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’de yaptığı konuşmasında  Hendek ilçesini üvey evlat olarak asla görmediklerini belirtip kısa sürede Hendek ilçesine  büyük meblalarda yatırım yaptıklarını vurgulayıp teşekkür etti ve hayırlı olsun temennisinde bulunarak sözlerine son verdi.

Kürsüye son olarak gelen Sakarya Valimizde  her şeyin başının yetişmiş kalifiye eleman ve eğitimden geçtiğini vurgulayarak hayırlı olsun temennisinde bulunarak sözlerini sonlandırdı.

İLK BETON DUALARLA ATILDI

Konuşmaların sonrasında dualar edildi ve hep birlikte butona basılararak ilk harç döküldü, kurdela kesiminin ardından Dünya Şampiyonu olan sporcumuza protokol tarafından altın hediye edildi. Tören, inşaat başında toplu fotoğraf verilmesi ile son buldu. 

Organizasyondaki dağınıklık dikkat çekti. Zira ilçemiz MHP ilçe Başkanı Burhan Namlı'nın kurdela kesiminde durduğu yer adeta dışlanmış, sığıntı  gibi, oysa bir Hendekli olarak ve MHP ilçe Başkanı olarak yeri ASLA orası olmamalıydı...Lütfen fotoğraflara bakmanızı öneriyorum...

İLÇEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH...

Yorum Ekle

MADALYALARA AMBARGO KOYDUK!

ALLAH RAHMET EYLESİN

SAKARYA JANDARMASINDAN HENDEK'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU

HENDEKSPOR TİTREDİ VE KENDİNE GELDİ!

KAR NEDENİYLE BAZI OKULLAR VE TAŞIMALI EĞİTİME KAR TATİLİ

SARAL ve GÖKÇE AİLELERİNİN MUTLULUĞU

KAR KÜREME MESAİSİ, HER HİZMET VATANDAŞIN GÜVENLİĞİ VE RAHATLIĞI İÇİN

HENDEK ŞAMPİYONAYA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

ALLAH RAHMET EYLESİN

BAŞKAN BEKTAŞ, TALEP DİLEKÇESİNİ BAKANA BİZZAT KENDİSİ VERDİ

HENDEK BAKANI AĞIRLADI

KAYMAKAM GÖKPINAR SAHADAN ELİNİ ÇEKMİYOR

ÜMİT ÖZDAĞ: “ÇÖZÜM TÜRK MİLLETİNİN İRADESİDİR”

TEŞEKKÜRLER SARIYER KOLA

HENDEK SANAYİ BAKANI KACIR'I AĞIRLAYACAK

2026 YILI SEÇİM YILIDIR

HENDEK TÜRKİYE'Yİ, AĞIRLAYACAK

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KAPSAMINDA İLÇEMİZDE YAPILAN EŞ ZAMANLI OPERASYONDA METAMFETAMİN,KOKAİN,ESRAR ve SKUNK ELE GEÇİRİLDİ.

TRAFİK KURALLARI HAYATI KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN VARDIR, ZORLAŞTIRMAK İÇİN DEĞİL...

EMNİYET MÜDÜRÜ MEHMET ÖMÜR SAKA İLÇEMİZDE BİR DİZİ İADE-İ ZİYARETLERDE BULUNDU

ÖZDAĞ, CUMHURBAŞKANINA HAKARET DAVASINDAN BERAAT ETTİ

HAYIRLI KANDİLLER

ALLAH RAHMET EYLESİN

KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

HAYIRLI KANDİLLER

HAYIRLI KANDİLLER

HAYIRLI KANDİLLER

HAYIRLI KANDİLLER

HAYIRLI KANDİLLER

REGAİP KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

Yükleniyor

KAR KÜREME MESAİSİ, HER HİZMET VATANDAŞIN GÜVENLİĞİ VE RAHATLIĞI İÇİN

BAŞKAN BEKTAŞ, TALEP DİLEKÇESİNİ BAKANA BİZZAT KENDİSİ VERDİ

HENDEK BAKANI AĞIRLADI

KAYMAKAM GÖKPINAR SAHADAN ELİNİ ÇEKMİYOR

EMNİYET MÜDÜRÜ MEHMET ÖMÜR SAKA İLÇEMİZDE BİR DİZİ İADE-İ ZİYARETLERDE BULUNDU

HAYIRLI KANDİLLER

KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

HAYIRLI KANDİLLER

HAYIRLI KANDİLLER

HAYIRLI KANDİLLER

ÜMİT ÖZDAĞ: “ÇÖZÜM TÜRK MİLLETİNİN İRADESİDİR”

HENDEK SANAYİ BAKANI KACIR'I AĞIRLAYACAK

2026 YILI SEÇİM YILIDIR

ÖZDAĞ, CUMHURBAŞKANINA HAKARET DAVASINDAN BERAAT ETTİ

HENDEKLİ HAMDİ ADANIR SAKARYA GENELİNDE EMEK POLİTİKALARINDAN SORUMLU

GÜLER MİSİN AĞLAR MISIN?

"Gelir politikası, insan onurunu ve yaşam hakkını esas almak zorundadır.”

BBP HENDEK İLÇE BAŞKANI SAMET KENAR'da TOPA GİRDİ

ORHAN TOPÇU SEN GERÇEĞİ SÖYLEMEYEN,İFTİRACISIN, İŞTE SENİN GERÇEK YÜZÜN, NOKTA...

AK PARTİ SAKARYA MİLLETVEKİLİ İNCİ'YE YENİ GÖREV !

MADALYALARA AMBARGO KOYDUK!

HENDEKSPOR TİTREDİ VE KENDİNE GELDİ!

HENDEK ŞAMPİYONAYA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

TEŞEKKÜRLER SARIYER KOLA

HENDEK TÜRKİYE'Yİ, AĞIRLAYACAK

HENDEK’TE SPOR ALTYAPISI GÜÇLENİYOR

Kaymakam Hacı Hasan Gökpınar'dan antrenman ziyareti

İLÇEMİZİN MİLLİ GURURLARI

AVRUPA ŞAMPİYONASI İÇİN 6 HENDEKLİ KARATE SPORCUMUZ VİZE YOLUNDA

YILDIZ KIZLAR VOLEYBOL MÜSABAKALARI SONA ERDİ

SARAL ve GÖKÇE AİLELERİNİN MUTLULUĞU

KADINLAR MATİNESİ KEYİFLİ ANLARA SAHNE OLDU

7 ARALIK’TA HENDEK’TE KADINLARA ÖZEL ÜCRETSİZ HALK KONSERİ

KARADENİZLİLER HASRET GİDERDİ, GENÇLER HORONA DOYDU

KARADENİZ ETKİNLİĞİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

MUTLULUK YOLDAŞINIZ OLSUN

BİLAL AZRA'SINA KAVUŞTU

MUTLULUĞA YELKEN AÇTILAR

CENGİZ KURTOĞLU HAYRANI RESSAMIN KARAKALEM ÇALIŞMASI

MUHTEŞEM KONSER

KAR NEDENİYLE BAZI OKULLAR VE TAŞIMALI EĞİTİME KAR TATİLİ

BU İŞ İÇİN BİÇİLMİŞ KAFTAN ALİ İNCİ

MASAL SAATİ VE AKRAN NEZAKETİ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

ORDA BİR OKUL VAR UZAKTA GİTMESEKTE GÖRMESEKTE O OKUL BİZİM OKULUMUZ,GÖLGE ETMEYİN BAŞKA İHSAN İSTEMEZ!

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN

YAĞIZ TANKUT, ASYA ULUSLARARASI MATEMATİK OLİMPİYATI'nda GÜMÜŞ MADALYA KAZANDI

İŞTE DİSİPLİNLİN İŞTE ÇALIŞMA AŞKI İŞTE BAŞARI

KİTAPSEVERLERE MÜJDE: HENDEK KİTAP GÜNLERİ BAŞLIYOR

OKULLARA KAR TATİLİ

HENDEK’TE OKUL ÖNCESİ ÇOCUKLARINA MASAL ŞÖLENİ

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9