Tarih: 25.09.2022 22:40

D-100’DE YAYAYA ÇARPTI 1 ÖLÜ

Facebook Twitter Linked-in

Edinilen bilgilere göre D-100 karayolu üzeri Büyükdere mahallesi Yarıcı Tel işletmesi önünde D-100 üzerinde  Yenimahalle  tarafından Büyükdere mahallesine, yaya olarak geçmekte olan İlhan Salihoğlu  vatandaşa,  Düzce istikametinden gelip Adapazarı istikametine seyir halinde olan Ahmet A. Adlı sürücünün kullandığı 54 ADA --- plkalı özel oto çarptı.

SAĞLIK EKİPLERİ YARALI VATANDAŞI ARACIN TAVANINDAN ALDILAR

Çarpmanın şiddeti ile aracın tavanına savrulan yaya, sağlık ekibi tarafından alınarak Hendek Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Yaralı vatandaş İlhan Salihoğlu tüm müdahalelere rağmen ha ata tutunamadı ve hayatını kaybetti. Sürücü Ahmet A. Polis ekiplerince gözaltına alındı.

POLİS KAZA MAHALLİNDE ÖNLEM ALDI

Kazaya müdahale eden Sakarya D-100 trafik ekibi bölünmüş yolu dubalarla bölerek yaralının sağlık ekiplerince alınması ve kaza yapan aracın çekici vasıtası ile kaldırılması sürecinde trafik akışı kontrollü olarak verldi. Kaza yapan aracın yoldan kaldırılması sonrassında trafik normale döndü.

POLİS KAZA İLE İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATTI

Kazada jayatını kaybeden İlhan Salihoğlu’nun cenazesi Hendek Devlet Hastenesi morguna alındı. Polisin kaza ile ilgili tahkikatı devam ediyor.

NOT. Kaza yerinden video görüntüsünü Facebook üzerinden Hendek Şafak ya da ahmet çileci adresinden izleyebilirsiniz. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —