Tarih: 03.02.2023 15:39

CUMHUR İTTİFAKININ İLERİ KARAKOLU HENDEK İLÇESİNDE AÇILDI

Facebook Twitter Linked-in

Şahin; “ Ülkemizin içine yerleştirilmiş olan nasıl ki bir asır önce Mustafa Kemal Paşa ve silah arkadaşlarının karşısında İttihaki Terakkiciler vardı ise, bu ülkeyi bölmek için her türlü imkanlarıyla, her türlü unsurlarıyla yurt dışından güdümlü küffar varsa şu anda da karşımızda aynı zihniyet vardır. Bu zihniyete karşı öncelikle dualarımızla, daha sonra fiziki varlıklarımızla daha sonra da sosyal medya hesaplarımızla bu kutlu davaya destek vermek mecburiyetindeyiz. Birlik ve beraberlik duruşu Cumhur İttifakıdır. Burdan  Cumhurbaşkanımıza, türkmen beyimize ve çalışma arkadaşlarına bin selam olsun” diye konuştu.

MİLLET İTTİFAKINA YÜKLENDİ

Genel başkan Şahin, millet ittifakı bileşenlerinin ülkemizin her türlü yiğidine hakaret ettiklerini ifade ederek; “ bu milletin yiğit evlatlarına kürsülere çıkıp salak diyorlar, trol diyorlar. Bu toprakların çocuklarından trol çıkmaz, bu toprakların çocuklarından kereste çıkmaz, bu toprakların çocuklarından salak çıkmaz. Bu toprakların çocuklarından zeki ve umutlu, ümitli, ve kuvvetli yarınlara bu ülkeyi taşıyacak yiğit evlatlar çıkar.”

ARTIK DEVİR DEĞİŞTİ

Şahin; “ Bugün artık  devir değişti şimdi imanlı, itikadlı, kuvvetli, bilinçli, ilmiyle irfanıyla, kudreti ve yeminiyle sayın Cumhurbaşkanının arkasında yek vücut olmuş bir Türk milleti var. 15 Temmuz’da gösterdiğimiz üzere ve her yıl 15 Temmuz ruhuyla yaşadığımız üzere inşallah 14 Mayıs akşamına kadar kuvvetlice çalışacağız, sayın Cumhurbaşkanımızın gösterdiği yoldan, istikametten ayrılmayacağız. “

SAKARYA’NIN YİĞİT EVLATLARI KÜFRE GEÇİT VERMEYECEK

Şahin; “ Görüyoruz ki karşımızda toplanan bir masa var. Bu masa ülkenin iktidarına talibiz diyor. Bu masa ülkenin geleceğine yön vereceğiz diyor. Ülkenin geleceğine yön vermek isteyenler başörtülü hanımefendi kardeşlerimizi, ablalarımızı, annelerimizi yerlerde sürüklediler. Ülkemizin geleceğine yön vermek isteyenler bu ülkede istediklerini başaramayınca  vesayet güçleriyle bu ülkeyi tehdit altına , esir altına almaya çalıştılar. Ama şimdi Allah’a hamdolsun ki  hem dualarımız hem fiziki varlıklarımıza hemde Sakarya’nın yiğit evlatlarıyla asla küfre geçit vermeyeceğiz.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

DUALAR EŞLİĞİNDE KURDELA KESİLDİ

Konuşmaların ardından dualar edildi ve duanın ardından derneğin kurdelası  Milli Beka Hareketi  Derneği Genel Başkanı Murat Şahin, Hendek Belediye Başkan yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, siyasi yazar Cihan Saraç ve ilçe başkanı Abdülbaki Öner tarafından kesilerek hizmete açıldı. Dernek binasını gezen haziruna dernek yönetimince ikramlarda bulunuldu.

NOT: Kurdela kesim törenini Facebook üzerinden ahmet çileci ya da hendek şafak adresinden izleyebilirsiniz. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —