Tarih: 06.04.2024 20:45

BÜYÜK HENDEK İFTARI MUHTEŞEMDİ

Facebook Twitter Linked-in

YOĞUN KATILIM

  BBP Sakarya ve Hendek teşkilat mensupları, Hendek CHP Belediye Başkan adayı  Nihat Bayraktar ve meclis üyeleri, Zafer Partisi Belediye Başkan adayı İsmail Beyazkoç ve çalışma arkadaşları,  ilçemizdeki sivil toplum örgütü temsilcileri ile birlikte ilçe halkı katıldı. 

BİNLERE HİTAP EDEN İFTAR SOFRASI

  Hendek Belediye Başkanlığına oturan İrfan Püsküllü’nün ilk icraatı, seçim sürecinde  10 BİN KİŞİLİK  İFTAR SOFTASI kurma yönündeki  isteğinin eski başkan Babaoğlu tarafından değişik gerekçeler öne sürülerek verilmemesi sonrasında  iftar sofrası için ayrılan para dernek, vakıf, garip gurabaya dağıtılmıştı. 

İLK İCRAATİ 10 BİN KİŞİLİK İFTAR

   Cuma namazı sonrasında makamına oturan Püsküllü’nün ilk icraatı kendisine verilmeyen  Ticaret Merkezi Kapalı Pazar yerinde  Cumartesi akşamı büyük  Hendek iftarı vermek oldu. 

 KURAN TİLAVETİ VE SEMAZEN GÖSTERİSİ

  Büyük Hendek İftar Sofrası programı öncesinde ilçemiz Rasimpaşa İmam hatibi Hamza Bozkurt tarafından Kur’anı Kerim okundu, iftara yakın zamanda da Semazen gösterisi düzenlendi. İftar sofrası programında çocuklarda unutulmadı ve kendileri için ayrılan yerde kurulan  oyun guruplarında oynayarak eğlendiler. 

İFTARIN BEDELİNİ HENDEK 2. OSB MÜDÜRLÜĞÜ KARŞILADI

   Bu tür organizasyonların bazı kişilerce farklı yönlere çekilerek ALGI yapıldığını iyi bilen Başkan Püsküllü,  işadamlarımız ile ikili ilişkiler neticesinde bu akşam düzenlenen  iftar sofrasının bedelinin  Hendek 2. OSB Müdürlüğünce karşılandığını belirtir afişlerle donatarak kamuoyunda oluşturulmaya çalışılan ALGI’yı çürüttü. 

9.900 SANDALYE VE SERVİS AÇILDI

  Yaklaşık 16 bin metrekare kapalı alana sahip Hendek Ticaret Merkezi kapalı Pazaryerinde yetkililerden aldığımız bilgiye göre toplamda 9.900 sandalye ve servis açıldığını öğrendik.  Düzenlenen iftar sofrasına yoğun katılımın olduğu  başta Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü olmak üzere iftar organizasyonunda emeği olanları sevindirdi. 

   Allah nasip ederse seneye, benzer programlarda buluşabilmek ümidi ile, hoşça kalın, kalın sağlıcakla…




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —