Tarih: 26.01.2023 15:13

BU MAYA BU GÖLDE TUTMAZ...

Facebook Twitter Linked-in

HENDEKDE ÇOK GÜZEL BİR HAVA VAR!

Şimdi durduk yerde bu da nereden çıktı dediğinizi duyar gibiyim. Dün Hendek İYİ Parti İlçe Başkanlşığından tarafımıza bir ziyaret haberi servis edildi. Haberin içeriğine baktığımızda daha önce İYİ Parti  Adapazar’ı İlçe Başkanlığını yapan  Serdip Dokumacı ilçemize teştif etmişler, İYİ Parti ilçe başkanı nezaretinde ilçede bazı esnafların ziyaretini gerçekleştirmişler. Ve milletvekili aday adayı Serdip Dokumacı; “ Hendek’de çok güzel bir hava var!” sözleriyle ilçe teşkilatına teşekkür ederk ilçeden ayrılmış… Evet, Hendeğin havası çok güzel de sizin havanız nasıl?

SEÇMEN AVCILIĞI YAPILIYOR

Yahu bu bir düğün tebriği  ya da cenaze taziyesi değil. Bir seçim çalışması… Şu halde yaşananlardan ve haberin içeriğinden öğrendiğimize göre ilçede ana muhalefet rolüne soyunan İYİ Partide bir planlamanın olmadığı, günü birlik politikalarla seçmen avcılığı yapıldığı ortada.

ANKARA RÜZGARI YELKENLERİ DOLDURMUŞ, SEN OYNAŞ PEŞİNDESİN

Oysa Millet İttifakı adı altında oluşturulan 6’lı masada yer alan  ittifakın beyin takımı CHP ve İYİ parti … Genel başkan koşuyor, koşturuyor, ama nafile… Zira hep söylenir durur , Ankara Rüzgarı!!! Ne demek se???  Ankara rüzgarı senin arkanda, seçmen biçare arayış içerisinde , sense buralarda oynaş peşindesin…Hani dün anma töreni yaptığımız şehidimiz Okkan’ın törenine il başkanlığı, milletvekili aday adayları birlikte  gelipte ilçede kısa bir tur gerçekleştirmiş olsaydınız daha hora geçerdi.

TOPLUMU HAREKETE GEÇİREMEDİKTEN SONRA NE YAPARSANIZ YAPIN BAŞARIYI YAKALAMA ŞANSINIZ  O LA MAZ…

Bir siyasi parti seçim çalışmasına başlamış ise belli bir program istikametinde devamlılığı gelecek bir şekilde hareket etmeli yoksa günü birlik, adet yerini bulsun, ateş almaya gelinmiş gibi bir esnaf ziyareti size de partinize de bir şey kazandırmayacaktır.  Sakın ha yarın  başarılı bir seçim sonucuna ulaştığınızda bu başarının arkasında İYİ Parti Hendek Teşkilatı var gibi bir söylemle ortaya çıkmayın sakın…

SEÇMEN, ARAYIŞ İÇERİSİNDE

Yine bir güzel sözümüzü ifade edeyim; “ kızı kendi başına bırakırsan ya zurnacıya ya davulcuya kaçar!” sözünde olduğu gibi arayış içinde olan seçmenin hasbelkader sizin limanınıza uğramasını partinin başarısı olarak kendinize mal etmeyin.  Zira şu bir gerçek ki çaresiz seçmen inanabileceği, güvenebileceği bir liman arayışı içerisinde…

ADAMINA GÖRE Mİ ZİYARET?

İlçemiz merkezinde yaklaşık 750-800 esnaf mevcut. Her birine uğramak, selam vermek, hayırlı işler dilemek bile bir günde telafisi zor bir süreç. O halde ESNAFLARI ZİYARET ETTİ diyerek çoğul cümleler kurarak  algı oluşturacağınıza BİR KISIM ESNAF ZİYARETİNDE BULUNARAK İLÇEDEN AYRILDI  şeklindeki haber paylaşımı daha doğru bir ifade olur, seçmende de BENİ AYIRDI! Anlayışı oluşmazdı.

Zaten haber içeriğinde paylaşılan resimlere baktığımızda bir kahvehanede oturmuş kendi aranızda sohbet ediyor, birlik mesajı veriyorsunuz!

BU MAYA BU GÖLDE TUTMAZ...




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —