Tarih: 29.03.2023 12:27

BU AĞAÇLARI HANGİ GEREKÇE İLE KESTİNİZ BAŞKAN?

Facebook Twitter Linked-in

2 AĞACI KÖKÜNDEN KESTİLER

İlçemiz Yenimahallede SSK karşısında yeni açılan Yenimahalle Pazaryerinin hemen yakınında bulunan çocuk parkında çocukların spor yapabilmeleri adına her türlü spor aleti edavatı mevcut.  Parkın dört bir sınırı ağaçlarla çevrili, ancak gelin görün ki hiçbir arızası, hastalığı,marazı bulunmayan  2 ağaç nedendir bilinmez kökünden kesildi.

TEPKİLER ÜZERİNE DİKMEK ZORUNDA KALMIŞTI

 Bilindiği üzere Babaoğlu iş başına gelmesinin hemen ardından ilk işi Hendek Vergi Dairesi arkasında bulunan  dönel kavşak içinde bulunan ağacı kesmiş ancak gelen eleştiriler sonrasında  dönel kavşak çalışmasını  4-5 kez yap bozun ardından göbek içerisine  bir ağaç dikmek zorunda kalmıştı.

7 AY SONRA PARTİSİNİ DEĞİŞTİRMEKTE BİR BEİS GÖRMEDİ

Hendeğin ehline emanet edildiğini iddia eden ve 2019 yerel seçimlerinde BBP bayrağı ile girdiği seçimde bir yanda Cumhur diğer yanda Millet İttifakına rağmen seçimleri kazanmış, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’yi makamında ağırlamış, aradan 7 ay gibi kısa zaman geçmesinin ardından partisini değiştiren  şehrül emin olarak kabul edilen, dahası seçimler arefesinde çıkmış olduğu bir TV kanalından ilçe halkına; “ benim için seçildikten sonra parti değiştirecek diyorlar.Biz sözümüzün arkasındayız, başladığımız günden bitireceğimiz güne kadar partimizdeyiz. KAYIT ALTINA ALINSIN lütfen”  sözleri hala sitemiz haber kanallarında dönüyor.  Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na sormadan edemiyoruz: SİZ İŞ BAŞINA KESMEYE Mİ, DİKMEYE Mİ, YAPMAYA MI YIKMAYA MI? Geldiniz…

BAŞKAN BU SORULARA VERECEK BİR CEVABIN OLMALI YOKSA YİNE BİZİ FİTNECİ DİYE NİTELENDİREREK İTİBAR SUİKASTİ YOLUNA GİDECEK, YAŞANANLARIN UNUTULMASINI MI SAĞLAYACAKSIN?

AÇIKLA BAŞKAN, BU SORULAR YANIT BEKLİYOR

-Siz mi diktiniz de kestiniz?

-Bu ağaçlar kimin tarafından hangi gerekçe ile kesildi?

-Bu ağaçları kesen kişiye bu yetkiyi kim verdi, hangi gerekçe ile verdi?

-Sahi siz Hendeği sahipsiz mi sanıyorsunuz?

-Yoksa Belediye Basını gibi hareket eden, halkı ALGI ve REKLAM lar ile kandıran YANDAŞ BASIN  (Yazılı-Görsel) eli ile bu konuyuda kapatacağınızı mı sandınız?

NOT: Çocuk parkında kesilen ağaçların videosunu Facebook üzerinden ahmet çileci ya da hendek şafak adresi üzerinden izleyebilirsiniz.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —