Tarih: 04.12.2022 11:25

BİZE HER YER HENDEK

Facebook Twitter Linked-in

BAL ligi  11.Grupta mücadele eden güzide ekibimiz Hendekspor, 10.hafta mücadelesinde deplasmanda İstanbul ekibi, yenilgisiz lig lideri Küçükçekmece Sinopspor’a konuk oldu.

 

 


İLK YARI SKORU:  1-1
Sezona şampiyonluk hedefi ile başlamasına rağmen sezon içerisinde zorunlu hoca değişikliğine gitmişti. Kulübümüz  bazen sakatlıklar, bazen kartlar bazende cezalar nedeni ile istediği oyuncu kadrosu ile sahaya çıkamayan ekibimiz Hendekspor  İstanbul deplasmanını

alnının akıyla kazanarak ligde var olduğunu dosta düşmana gösterdi.

Oyun hakimiyetini baştan sona elinde tutan lideri  adeta sahasına hapsetti. Lider tarafındfan kolay lokma görülen Hendekspor lig liderine ilk yenilgisini sahasında tattırdı.

Ekibimiz ilk yarının 7. Dakikasında Ümit Koz’un ayağından attığı golle 1-0 öne geçti. Lider ekip bu gole Atalay ile  33. Dakikada  karşılık verince ilk yarı 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

MAÇ SONUCU: 2-1

Galibiyeti daha çok isteyen ve kazanacağına inanan Hendekspor  ikinci yarıda da oyun üstünlüğünü elinde tuttu. İkinci yarının 66. Dakikasında Hakan Soylu’nun attığı gol ile  skoru 2-1 yaptı.

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca Hendekspor zorlu görünen deplasmanda lideri sahasında 2-1 yenerek puanını 15’e yükseltirken lidere ilk yenilgisini tattırdı.

 

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —