Tarih: 16.03.2023 09:52

BAYAN GİRİŞİMCİNİN BÜYÜK BAŞARISI

Facebook Twitter Linked-in

BAŞPINAR MAHALLESİ 1136 SOK ( ESKİ HAMAM SOKAĞI)

İlçemiz Başpınar mahallesi 1136 sokakta bulunan işyerinde tüm dünyaca tanınan hayvan mamalarının satışının yapıldığı işyerinin açılışına Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediyesi  Sosyal Tesisler Müdürü, Veteriner odası başkanı, Hendek CHP İlçe başkanı Nihat Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri, KOSGEB araştırma müdürü, muhtarlar  ile birlikte vatandaşlar katıldı.

İLÇEMİZDE BÜYÜK EKSİK KAPATILDI BİZDE KENDİLERİNDEN İSTİFADE EDECEĞİZ

Kurdela kesimi öncesinde konuşma yapan Belediye Başkanı Babaoğlu;  “ilçemizde yaşayan tüm bireylerin özellikle ihtimam gösterdiği gerek sokak gerekse evcil hayvanların büyük ihtiyacını gideren bu işyerimiz ilçemizde eksikliği hissedilen bir ihtiyacı giderecektir. İhtiyaca cevap vermek adına ve kadın girişimcimiz adına ve onun arkasında her zaman destekçisi olan eşi, KOSGEB aracılığı ile kadın girişimciler projesi kapsamında maddi ve teknik destek alarak bu işyerini bugün hizmete açıyoruz. Özellikle sokak ve evcil hayvanların  ihtiyacı olan mama, tekstil ürünleri, tasmalarından zillerine varıncaya kadar tüm bakım ürünlerinin sergilendiğini görüyoruz. Kendisine ve ilçemize hayırlı olsun. İnşallah gelecek adına daha sağlıklı sokak ve evcil hayvanların yaşamlarına katkı sağlayacak olan işyerimizden bizlerde kendilerinden istifade edeceğiz. “ diyerek kurdela kesimi gerçekleşti.

BİLGİ ALDILAR

Kurdela kesimi belediye başkanı Babaoğlu, KOSGEB araştırma müdürü, Veteriner Odası Başkanı, Büyükşehir Sosyal Tesisler Müdürü, CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar ve işyeri sahiplerince hayırlı olsun temennisi ile kesildi. Heyet kurdela kesimi sonrasında işyerini gezerek ürünler ve üretimler hakkında bilgi aldılar.

İLERLEYEN SÜREÇTE MAMA ÜRETİMİNİ KENDİLERİ YAPACAK

İşyerinde önümüzdeki süreçte  satılan hazır mamalarında üretiminin de  olacağı ve dışa bağımlılığa son verecekleri öğrenildi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —