Tarih: 28.03.2024 19:53

BAŞPINAR MAHALLESİ ESNAFLARINDAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

Facebook Twitter Linked-in

BABAOĞLU  VE BAYINDIR KATILMADI

   İlçemiz Başpınar mahallesi esnaflarımızın ortaklaşa olarak  bu akşam düzenlediği iftar sofrasına ilçemizde 31 Mart Hendek Belediye seçimlerinde başkan adayı olan Cumhur İttifakı ortak adayı Turgut Babaoğlu ve İYİ Parti adayı Fatih Bayındır katılmazlarken, BBP adayı İrfan Püsküllü, CHP adayı Nihat Bayraktar, ZP adayı İsmail Beyazkoç, yrp ADAYI  Menderes Ayvaz,  RP adayı Serdar Büyüker katılım sağladı.

KENDİ YEMEĞİNİ KENDİSİ ALDI

    İftar yemeklerinin sofralara görevlilerce getirilmesine rağmen başkan adayı Püsküllü, bizzat karavananın başına giderek yemeğini alma nezaketi davetlilerin dikkatinden kaçmadı. 

SENEYE YA NASİP!

   Bir dönem ( 2014-2019) yılları arasında Hendek Belediye Meclis üyeliği de yapan işletme sahibi Sevda Salihoğlu, ; mahalle sakinlerinin sözcüsü olarak yaptığı konuşmasında  “ Başpınar mahallesi esnaflarımız olarak her yıl yaptığımız gibi bu yıl da iftar sofrası programı hazırladık. Davetimize icabet eden esnaf komşularımız ve siyasilerimize teşekkür ediyorum. Allah tuttukları oruçları kabul etsin, günahlarımızın keffareti olsun inşallah” diyerek gelecek yıl için, YA NASİP dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —