-
BIST 100
15954,59%-0,83
-
DOLAR
44,17% 0,05
-
EURO
50,80% -0,05
-
GRAM ALTIN
7143,12% 0,48
-
Ç. ALTIN
11534,35% 0,00
BAŞKAN KELEŞ: SUÇU İTİRAF ETMEK SİZİ KURTARMAZ İSTİFA EDİN
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, AKP Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu ile İl Başkanı Yunus Tever’in kentsel dönüşüm ile ilgili sözlerine tepki gösterdi. Uncuoğlu ve Tever’in suçlarını itiraf ettiğini
CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, AKP Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu ile İl Başkanı Yunus Tever’in Sakarya’daki kentsel dönüşümde yaşanan başarısızlıkla ilgili sözleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Sakarya’nın depremler nedeniyle yıllardır acılar yaşadığını ve her zaman öncelik verilmesi gereken konunun kentsel dönüşüm olması gerektiğini yıllarca söylediklerini dile getiren Keleş ancak gelinen noktada 20 yıldır Sakarya’yı yönetenlerin kentsel dönüşüm ile ilgili hiçbir şey yapmadığını ifade etti.
VATANDAŞLAR ÇÜRÜK BİNALARA MAHKUM EDİLDİ
Sakarya’yı yönetenlerin vatandaşları çürük binalarda yaşama mahkum edildiğini söyleyen Başkan Keleş, “Daha birkaç hafta önce Düzce Gölyaka merkezli depremde bile Sakarya’da birçok bina hasar gördü. Çürük olan binalar az kalsın yine vatandaşlarımıza mezar olacaktır. 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde Sakarya’da onlarca bina yıkıldı, yüzlerce insanımıza çürük binalar mezar oldu. Acıları hala yüreğimizde dururken ve depremin üzerinden 23 yıl geçmesine rağmen Sakarya’da kentsel dönüşüme dair hiçbir çalışma yapılmadı.” dedi.
LAF EBELİĞİNE GEREK YOK GÖREVİNİZİ YAPMADINIZ
Kentsel dönüşümle ilgili çalışma yapması gereken AKP Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu ile İl Başkanı Yunus Tever’in suçlarını itiraf ettiğini ve beceremediklerini açıkladığını ifade eden Başkan Keleş, “Al birine vur ötekine sanırsın ki bu arkadaşlar uzayda yaşıyorlar. Siz bu milletin aklıyla alay mı ediyorsunuz. Kendinizi ne zannediyorsunuz. Biri ‘kentsel dönüşümde geç kaldık, gereğini yapamadık’ diyor. Bir diğeri ‘2000’li yılı öncesi binalar uygun değil’ diyor. Sahi siz neyin peşindesiniz. Bu sözlerin muhatabı uzun yıllar il başkanlığı yapmış ve hala daha AKP Sakarya Milletvekilliği yapmakta olan Recep Uncuoğlu diğer ise AKP İl Başkanı Yunus Tever’dir. Bu arkadaşlar alay ediyor sanırım. İcranın başında olacaksın ama üzerine düşen görevi yapmayacaksın. Aradan yılla geçecek, o eksik bu eksik şurası yanlış olmuş burası olmamış diyeceksiniz. Size düşen laf ebeliği yapmak değil, üzerinize düşen sorumluluğunu yerine getirmektir. Her ikinizin de dediği gibi görevinizi yapamadınız ve itirafta bulunuyorsunuz. Onunda gereği boş laf üretmek değil o meşgul ettiğiniz koltukları derhal terk etmektir. “ diye konuştu.
EMANET ALDIĞINIZ KOLTUKLARINIZI TERK EDİN
Uncuoğlu ve Tever’in Sakarya halkını oyalamaya çalıştığını vurgulayan Keleş, “Kendinizce toplumu oyalamakla geçiştirmekle kurtulacağınızı sanıyorsanız, yanılıyorsunuz. Derhal istifa edin size emanet edilen makamları terk edin. Makamlar sorunların çözümü için meşgul edilir, sızlanmak için değil. Sizin sızlanmanızı kimse duymak istemiyor. Çıkın sokağa bir sorun bakalım. Depremle sizin temsil ettiğiniz zihniyetin mücadele edemeyeceğini bu 20 yıl içerisinde gördük. 20 yılın sonunda ise gelinen aşama her ikinizin sızlanması oldu. Ayıptır, yazıktır sorunu çözmesi gerekenler ne haldeler. Suçu itiraf etmek sizi kurtarmaz vakit kaybetmeden emanet olan koltukları terk edin. “şeklinde konuştu.
BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ TÜM İSLAM ALEMİNİN KADİR GECESİNİ KUTLADI
KADİR GECENİZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN
HAYIRLI KANDİLLER
ASKERLİK YAPMAYANLAR DEVLETİN SİL SİLE YOLUNU NE BİLSİN?
MADEM O KADAR ALINDIN SORUNUN CEVABINI SEN VER SİYASET MÜHENDİSİ...
CHP İFTARINDA CUMHURİYET ve ATATÜRK VURGUSU
UZAKTAKİLERİNİ ALIYORUZ YANIBAŞIMIZDAKİNE BAKIYORUZ! NE KADAR İLGİNÇ...
ALLAH RAHMET EYLESİN
TURANLAR İFTARI
TIP BAYRAMI
ALEMDAR'DAN KAÇAMAK CEVAP!
AK PARTİ İFTAR PROGRAMI
HENDEKSPOR-KARASUSPOR MÜSABAKASINDA KARASULU TARAFTARLARA YASAK GELDİ
İKBALİYE MAHALLESİ’NDE YATAY MİMARİ OLARAK İNŞA EDİLEN TOKİ KONUTLARI YÜKSELİYOR
PARANIZI ÇÖPE ATMAYIN!!!
“ZENGİNLİKLERİN ADİL BİR ŞEKİLDE PAYLAŞILMASI ENGELLENDİĞİ İÇİN TÜRK HALKI FAKİR”
ORHANGAZİ ANADOLU LİSESİNDEN GÖRKEMLİ TÖREN
ALLAH RAHMET EYLESİN
OĞUZ GIDA'DAN İFTAR PROGRAMI ÖNCESİNDE "KABEDE HACILAR HU DER ALLAH" İLAHİSİ
BAYRAM ÖNCESİNDE CUMHURİYET ALANI ŞANTİYE ALANINA DÖNDÜ
HENDEK KAYMAKAMLIĞINDAN KAYNAK KİTAP DAĞITIMI
SAYIN ALEMDAR DİPLOMANIZ GERÇEK Mİ SAHTE Mİ?
HENDEK ZABITASINDAN KAPALI PAZAR YERİNDE KAPSAMLI DENETİM
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ FARKINDALIK YARATTI
OKULLARIMIZA SPOR MALZEMESİ DESTEĞİ YAPILDI
YETERSE YETER! NEREDE MAHALLE MUHTARI?
HENDEK KARATE SEÇMELERE DAMGA VURDU
HENDEK'DE 10 MİLYONLUK KAÇAK MAKARON YAKALANDI
BBP HENDEK İLÇE TEŞKİLATI İFTAR PROGRAMINA YOĞUN KATILIM
ALLAH RAHMET EYLESİN
Yükleniyor


