10275,75%0,46
39,81% 0,10
46,90% 0,33
4274,45% 0,36
6794,97% -0,20
KUZEY VE GÜNEYİN YILDIZLARI SORDU HENDEK MERKEZ ÜYELERİ DİNLEDİ!
Gündem öncesi söz alan ve Belediye başkanı Babaoğlu’nun ( Kuzey’in ve Güney’in yıldızları!) tebriklerine mazhar olan Çamlıca ve Yeşilyurt mahallesinden meclis üyesi olan Lokman İçöz ve Aziz Koç aldıkları söz ile kendi mahallelerinin sorunlarını gündeme taşıyarak çözüm istediler.
İçöz; “mahallemize doğal gaz geldi. İmar dışında kalan 100 ile 150 hane daha var bunlarında yerlerinin imara alınarak doğalgaza kavuşmalarını talep ediyoruz. Bunun yanı sıra mahallemizin yolları doğalgaz çalışmaları nedeni ile delik deşik, araçlarda lastik, ön takım kalmadı , çukur ve kesilen yerlerin sıcak asfalt ile yama yapılmasını talep ediyoruz” sorusuna meclis başkanı Babaoğlu;
ZAHMETSİZ RAHMET OLMAZ BİZİ İDARE ETSİNLER
“ oradaki hemşehrilerimiz bilsinler ki zahmetsiz rahmet olmaz. Doğalgazı getirdik bulunmaz bir nimet. Şu anda odun ve kömürün uçtuğu bir yerde doğalgaza kavuştular. Böyle ufak tefek problemleri dert etmesinler” diye cevapladı.
BASININ SORDUĞU SORULARIN ALTINDA BUZAK VARMIŞ!
Sorduğumuz hiçbir soruya verecek cevabı olmadığından cevap veremeyenlere, Cumhur İttifakına zarar ve halel gelmesin anlayışı ile ilçenin ivedilikle çözüm bekleyen sorularını dahi sormaktan imtina eden meclis üyeri ve ilçemiz halkı adına Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na biz SORUYORUZ:
ÇAMLICA HADİ NEYSE PEKİ İLÇE MERKEZİNİN YOLLARI NEDEN TAMİRAT YAPILMIYOR???
Hadi Çamlıca mahallesinde doğalgaz çalışmaları devam ettiğinden dolayı yama işlerinin yapılması biraz zaman alacak, peki ilçe merkezimiz başta olmak üzere ilçemizin Bulvar, Cadde ve sokaklarındaki çukurları ne zaman sıcak asfaltla yama yapmayı DÜŞÜNÜYORSUNUZ???
ÖKÜZ ALTINDA BUZAK ARAYANLAR!!! 25 KİŞİLİK BİR ORDU!!!
Gündem maddelerinin tamalanmasının ardından meclise yönelik son konuşmayı yapan ve ilçe halkının her köşe başında, her cadde ve sokağında konuşulan, cevabı aranan soruları gündeme taşıyan biz basın mensuplarını sordukları soruların altında buzak arayanlar! Olarak niteleyip insanları ötekileştirici olarak niteleyip; aramızda bir sorun varmış gibi göstermeye çalışanları 25 kişilik ard niyetli bir ordu olarak görüyorum. Sözleriyle sonlandırdı.
BİAT EDEN BASIN ARAYIŞI!
Sayın başkan basın bir soru soruyorsa kamu adına soruyor. Varsa bir cevabınız verirsiniz. Ama siz sorulara sessiz kalıp bizleri kendinize BİAT edecek olan basın mensubu olarak görüyor olmanız ilçenin 43 ayda nereden nereye geldiğinin en bariz göstergesidir.