• BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

BABAOĞLU’NA PUNA’DA SOĞUK DUŞ!!!

PUNALILARDAN ÖZÜR DİLİYORUM!

SİYASET 13.03.2024 23:13:00 2079 0
BABAOĞLU’NA PUNA’DA SOĞUK DUŞ!!!

  Hendek ilçemizden konvoylarla Puna mahallesine gelen  ve her verdiği sözün arkasında durduğunu iddia eden sözünün eri başkan!!! Babaoğlu ve taraftarları Puna mahallesi sakinlerince  kibarca protesto edildi. 

DERNEK BAŞKANI MI BABAOĞLU’NUN BASIN DANIŞMANI MI?

   Mahalle muhtarı Orhan Çalıcı; Babaoğlu’nun yüzüne 2019 yerel seçimleri öncesinde verdiği sözleri tutmadığını haykırdı.  Çaresizlik içinde kıvranan Babaoğlu’nun imdadına dernek başkanı İbrahim Şahin’de çare olamadı. 

MUHTAR ÇALICI GERÇEKLERİ BİR BİR BABAOĞLU’NUN YÜZÜNE HAYKIRDI

     Puna mahallesi ziyaretinde ilk söz Puna mahallesi muhtarı Orhan Çalıcı’ya verildi. Çalıcı, konuşmasına protokolde yer alan  Babaoğlu, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Adem Öz, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Hendek esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Mehmet Demirel, Hendek Berberler Odası başkanı  Vahdet Çilek, Sakarya Yerel Kültür Derneği Başkanı İbrahim Şahin  başta olmak üzere Puna mahallesinde ikamet edip etkinliği takip eden az sayıda Puna sakinlerine hoş geldiniz sözü ile başladı. 

MUHTAR ÇALICI’NIN  “SÖZ VERDİNİZ YAPMADINIZ” SÖZLERİ MAHALLE SAKİNLERİNCE ALKIŞLARLA DESTEKLENDİ

   Çalıcı; “ 2019 yılında  Turgut Babaoğlu göreve geldi. O tarihten bu tarihe kadar Puna mahallemize yapılanları mahalle sakinlerimiz iyi biliyor tekrardan anlatmaya gerek yok. Bu süreçte bizim için iyi olmayan hadise gerçekleşti. Puna Otaköy mahallesi  tüzel kişiliğine ait arazilerin Puna Ortaköye kazandıracağını söyledi. İki tane planı vardı:

  1. Bir dernek kurup bu arazileri derneğe kazandırmak olacaktı.
  2. Birinci plan tutmazsa bu arazileri kiraya verip elde edilen geliri köyümüz tüzel kişiliğine verecek bizlerde bu para ile camimizin ve kuran kursumuzun tamir ve tadilatında kullanacaktık. 

   Maalesef tam tersi oldu ve bu arazilerin satılmaması yönünde ne  kadar ısrar etmiş olsak ta , mahkemeye gitmiş olsak ta bu arazileri sattı. Bu bizim için iyi olmadı, bunlar bir yana bunların yanı sıra köyümüzde yapılacak denilen bir sürü yarım kalan projeler var, nedir bunlar diyecek olursak;

- Bir yola başladık yarıda bırakıp gittiler, 

- Bir bölgemiz için sıcak asfalt sözü verildi, olmadı parke taş sözü verildi o da olmadı stabilize sözü verildi o da yarım kaldı,

- Spor sahamızın etrafı güya düzenlenecekti, onlarda düzenlenmedi bu projeler bir türlü hizmete sokulamadı.

-Mahallemize muhtarlık binası sözü verildi bu projede rafa kaldırıldı... Yani Babaoğlu önce bize HİÇ BİR ŞEKİLDE SATMAYACAĞIM! Diyerek hizmet sözü verdi hizmet gelmedi, yerlerimiz niye satıldı bunu anlayamıyoruz... Sözleri etkinliği takip eden mahalle sakinlerince alkışlarla desteklendi. 

CUMHUR İTTİFAKI NASIL KURULDU?

   Mikrofona geçen Hendek AK Parti İlçe Başkanı Adem Öz, Cumhur İttifakının ne şartlarda kurulduğundan bahsederek , Cumhur İttifakının Belediye Başkan adayının Turgut Babaoğlu olduğunun altını çizerek oy istemeye geldiğini ifade ederek sözlerini sonlandırdı.  MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı’da  2013 Büyükşehir yasasının kabul edildiğini ifade ederek yerel seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulunarak sözlerini sonlandırdı.

BABAOĞLU’NDA MAZERET ÇOK...

    Mahalle sakinlerinden gelen tepkiler karşısında boynunu eğen Babaoğlu, her zaman yaptığı gibi yine ajitasyon ve  mağdur pozisyonuna bürünüp kah  havai fişek patlaması, kah dünya ekonomik krizi kah Pandemi ve 6 Şubat depreminin arkasına sığınarak  Hendek Belediyesinin yetersiz bütçe ile karşı karşıya kaldığından bahisle hizmet üretemediğini ancak önümüzdeki dönem seçildiği takdirde hükümetinde arkasında olduğunu ileri sürüp hizmet vereceğini söyledi. 

YENİ MUHTAR ADAYLARI KONU MANKENİ Mİ?

   Babaoğlu, Puna mahallesinde seçmenlere yaptığı konuşmasında; “ kıymetli protokol ve kıymetli Puna ve çevre mahalle sakinleri mahallemizde yaptığımız bu toplantıya katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum demesi sonrasında mahalleden yeni muhtar adayı olanları arkasında durmaya çağırdı” ve konuşmasına başladı.

PANDEMİYİ, SELİ, DEPREMİ , EKONOMİK KRİZİ SADECE HENDEK Mİ YAŞADI?

    Babaoğlu; “ 2019 yılı yerel seçimlerinde Allah nasip etti ve Puna mahallemizden de yüksek oranda oy alarak belediye başkanı seçildim. Kısa zaman sonra Havai Fişek patlaması ile ülke genelinde sansasyon oldu. 7 arkadaşımız orada hayatını kaybetti, sonrasında 3 askerimiz şehit oldu, 1 belediye personelimizde çok ciddi bir şekilde yaralandı şu anda tekerlekli sandalyeye mahkum oldu. Yine kısa zaman önce hepimizi etkisi altına alan ve tüm dünyayı saran Pandemi ile mücadele etmeye başladık. Bir çok vatandaşımız hayatını kaybetti bir çoğu da sakat kaldılar. Belediyede yaklaşık 420 personel çalışıyordu, istediğimiz çalışmayı, gerek ekonomik krizler gerek çok sayıda mahallemizin etkilendiği sel felaketleri nedeni ile yaklaşık 2,5 yıl geçirdik. Belediyeyi devraldığımızda 120 milyon borçla aldık, önümüzde 2milyon 250 bin lira şirket çeki ödemesi, 1 milyon 100 bin lira maaş ödemesi var ve kasada 1 lira para yok. Personelimiz kartını bankamatiğe taktığında parasını alamadığında yaşadığı hayal kırıklığını ben iyi bilirim. Eşten dosttan borç aldık ve belediye personelimizin mağdur olmaması adına bu kısıtlı dönemde aylarca bu şekilde dönmeye çalıştık. İnşaat sektörü durmuş, ekonomik kriz var, belediyenin tek geliri var iller bankasından nüfus başına gelen para. Maaş ödemelerimiz o dönemde 1 milyon 100 bin lira, iller bankasından bize gelen para 350 bin lira. Şu anda bu maliyetler aşağı yukarı 13 milyon TL oldu, iller bankasından bize gelen para 7-8 milyon TL. İnşaat olmazsa, emlak vergisi ödenmezse , harç ödemez, borç ödemezse belediye hiç bir şekilde bu mağduriyetleri giderme şansı yok. Biz kaynak oluşturmaya , çalışanlarımızın mağdur edilmemesi, mahallelerimizin bizden hizmet alabilmesi adına yollar ararken çaresizlik bizi çare üretmeye zorladı.”

KİMSENİN GAZINA DOLDURUŞUNA GELMEYİN!

   Babaoğlu;  “Şimdi masanın diğer tarafından bu tarafa geçelim bakalım, Hendek belediyesinde Turgut Babaoğlu, her şey güllük gülistanlık, benim bu insanlara gıcıklığım var , şimdi başımız göğe erdi. O dönemki şartlarda belediyede bir şeyler yapmak zorundaydık. Bugün imkanım olsa belki onları satın alırdım. Ama bunları sattım evet. Puna’da Kuran kursuna kömür yardımı dediler verdim, gelen isteklere başım üstüme der yaparız. Camiye şu lazım, yola bu lazım kuran kursuna şu lazım derler yaparız. Hendek artık Puna köyü değil , Puna sakinlerinin her söylediğinin başımın üstünde yeri var. Şu anda ekonomimizi düzelttik, borcumuz 20 milyon dolardan 5 milyon dolara düşürdük. Bugün  bütçemiz 300 milyon borcumuz ise 147 milyon TL. Dolayısı ile biz hep yüz yüze bakacağız arkadaşlar. Kimsenin gazına, dolduruşuna gelmeyin. İnsanlar hata yapar, eksikleri olabilir bende sizlerden biri fani bir kulum. Belediyemizde her şey hukuk çerçevesinde yürüyor” diyen Babaoğlu görevi döneminde 5 adet denetim geçirdiğini, Sayıştay denetiminden geçtiğini vurgulayarak hiç bir eksiklerinin olmadığını iddia  ederken sayıştay raporunda  bazı yolsuzluk ve hesap hatalarının bulunduğu yönündeki raporu nedense görmezden geldi. 

SİZLERDEN ÖZÜR DİLİYORUM

   “Bana olan kırgınlığınızı, küskünlüğünüzü çok iyi anlıyorum” diyerek konuşmasını sürdüren Babaoğlu; “ BUNUN İÇİN EĞER SİZLERDEN ÖZÜR DİLEMEM GEREKİYORSA ÖZÜR DE DİLERİM!!! Ama kimseyle bir hesabım yok, kimseyi zor duruma sokmak gibi bir derdimiz yok. Buradaki yerlerin satışında tutanak tuttuk, muhtarın imzasıyla bir şeyler yaptık diye değil o tutanaklar. Sadece yer tespitlerinin tutanakları tutuldu. Puna’da sattığımız yerlerden başka yerlerde var oraları niye satmadık? “ diyen Babaoğlu; “ çünkü buralar yarın buranın gelişmesine, büyümesine katkı sağlayacak. Burada merkezi bir park yapmaya çalışıyoruz. Seçim atmosferinde bunlar yaşandı , ben buraya ne söz verdiysen yapıyorum ve yapacağımda...” demesi üzerine etkinliği izleyen bir Puna vatandaşı söze girerek; “ o zaman niçin bize sözler verdiniz?” sorusu ile karşılaşan Babaoğlu ,

NERDEN BİLEBİLİRDİM

    Babaoğlu, kısa bir şaşkınlık sonrasında, “ ben göreve geldiğimde belediyenin buradaki hizmetleri, her şeyi yolunda , ekonomik kriz olacağını, Pandemi olacağını 2,5 yıl çalışamayacağımızı nerden bilebilirdim? Öngörebilirmiydik?  Bazen yaşanan çaresizlikler insanları çare üretmek zorunda bırakıyor “ diyerek yer satışlarına ve projelerin yarım bırakılmasına atıfta bulundu. 

NELER YAPACAK OLDUĞUMUZA BAKIN, BUNDAN SONRA ARKAMDA HÜKÜMET GÜCÜ VAR!

     Babaoğlu konuşmasında, “ bunlardan elde edilecek gelirle bu mahalleye bir şey yapılacaksa muhtarımız burada mahallemizin işadamları burada  esnaflarımız burada. Şimdi sizler Hendek’i Puna’dan ayrı düşünmeyin, Hendek’in Başpınar mahallesi neyse Puna mahallesi de odur. Neler yaptığımıza, neler yapacak olduğumuza bakın. İlk başkan olduğumda hükümet gücünün arkamda olmadığımı düşünün!!!” dedi.

SİZLERİ İHMAL ETTİM GELEMEDİM, PUNA’YA HİZMET ETMEK İÇİN GEREKİYORSA ÇARŞI MERKEZDEN YER SATARIM!

   AK parti ve MHP ilçe Başkanlarını işaret ederek; “ artık arkamızda hükümetimizin gücü arkamızda sizlere daha fazla hizmet verebilmenin hazırlığı içerisindeyim. Puna, güzel arkadaşlarımızın olduğu, güzel hatıralarımızın olduğu bir alan. İhmal ettim, gelemedim... Ramazanı şerifiniz hayırlı olsun. Eksiklerimi tamamlamamız için Puna mahallemizin bize destek vermesini istiyoruz. Bu kardeşiniz kötü bir insan değil. Bir insanın geçmişine bakacaksınız eğer zorunluluk kendime aitse üzerime alırım. Ama belediye işini bugün halletmezsen yarın telafisi yok. Gerekirse Puna’ya hizmet etmek için Hendek Çarşı meydanında bir yer satmak gerekiyorsa onu da yaparım!!! Hendeğin benden önceki dönemlerde satılan yerleri görmüşsünüzdür yani bizin sattığımız 800 parselden 150 tanesini satmışız!!!!!!!” 

NOT: YAKLAŞIK  9 AY ÖNCE ÇIKTIĞI SAKARYAVEB TV DE 200 YERİN SATIŞINI SÖYLEYEN BABAOĞLU, PUNA’DA  TAM 10 AY SONRA 150 YER SATTIĞINI NASIL SÖYLEYEBİLİYOR? BUNUN SIRRI NE???

BAŞKANINIZ OLARAK YENİ DÖNEMDE PUNA’YA HİZMET YAPMAYA SÖZ VERİYORUM

  Babaoğlu; “ Bunları satmamış olsak bir sıkıntımız yok ama o günün şartlarında bir şeyler yapma mecburiyetimiz vardı yaptık. İnşallah önümüzdeki dönem yine size başkanınız olarak hizmet edeceğim, yapmam gereken hizmetleri birlikte yapacağız. Puna mahallemize neredeyse 600 bin metrekare kilitli parke yol yaptık, Hendeğin en büyük mahallesinin alp yapı sorunlarını çözdük, bu mahallemize alt yapı yaptık diye açık alanları kapattığımız çok yerler oldu. Sağlıkla ilgili bir çok alanda , Pandemiden sonraki 2,5 yılda benden önce ki dönemde yapılan hizmetlerin en az 2 katı fazlasını yaptık. Ezanlar hürmetine  buradan oy çıksa da çıkmasa da Puna’ya hizmet yapmaya söz veriyorum” dedi. Babaoğlu, kimseye bir kızgınlığı ve kırgınlığı olmadığını belirtip; " oy verenden de oy vermeyenden de Allah razı olsun” dedi.

YER SATIŞLARINDA MUHTARIN İMZASI YOK!

   Tam bu sözün akabinden muhtar çalıcı söz aldı ve yer satışlarında benim imzamın olmadığı konusunun açıklığa kavuşmasını tekrardan istemesi üzerine Babaoğlu; “ MAHALLE MUHTARIMIZIN BANA MAHALLEMDEKİ YERİ SATIN DÜŞÜNCESİ İLE ATTIĞI BİR İMZA YOK”  dedi. 

    Bu sırada dinleyiciler içinden bir vatandaş Babaoğlu’na seslenerek;  “BAŞKANIM ŞU ANKİ MUHTARIN MAHALLEMİZDEKİ YERLERİN SATILMASI İÇİN EVRAKTA İMZASI VAR MI?” Sorusuna karşılık Babaoğlu; “ YOK” şeklinde cevapladı. Bu cevaptan tatmin olmayan aynı vatandaş tekrar söze girerek Babaoğlu’nun yüzüne; “ dün akşam çıktığınız bir TV programında, MUHTARIMIN İMZASI OLAMAYN BİR YERİ HİÇ BİR ŞEKİLDE SATMAM DEDİNİZ” demesi üzerine Babaoğlu; “ biz yerlerle alakalı 800 parselin hangisinde ne var, kaç  metrekare, yerlerin ne amaçla kullanıldığı, ekiliyor mu dikiliyor mu, kim ekiyor kim biçiyor,  nerden kalmış, kimden kalmış, bu tutanakların altında imzaları var” dedi. 

NOT: SAKARYADANHABER VEB TV PROGRAMINDA 9 AY ÖNCE SATTIĞIMIZ YERLERİN ALTINDA MUHTARLARIN İMZASI VAR DİYEN BAŞKAN PUNADA İMZALARININ OLMADIĞINI SÖYLEDİ. BUNUN SIRRI NEDİR? SEÇİM PSİKOLOJİŞİ Mİ?

BİR TRAKTÖR ÇAKIL GETİRMEDİNİZ

    Tam bu sırada bir başka mahalle sakini söze girdi ve Babaoğlu’na; “ muhtar istedi yapmadınız ben beyaz masaya gittim derdimi anlattım, selden dolayı bahçelerimiz, yollarımız halan daha çamur içinde , muhtarım gitti belediyeye döndüğünde vermiyorlar dedi, ben kendim gittim benim telefon numaramı aldılar, şöyle dediler, böyle dediler halen gelen giden yok. Çamurdan ahırıma gidemiyorum, bir remork çakıl getirttiremedim.”diye konuştu.

2,5 SENEDİR BİR SORUNU ÇÖZEMEDİNİZ

   Bir başka mahalle sakini de söze girdi ve elindeki cep telefonundan evinin, bahçesinin ve evinin önündeki yolun  resmini gösterip; “ muhtarımıza defalarca gittim, beyaz masaya  başvurdum, size haber gönderdim, ben 2,5 sene boyunca bu sorunu çözdüremedim. “demesi üzerine ,

BABAOĞLU’NDAN KARŞI ATAK! 20 SENEDİR BU KÖYE GİDER GELİRİM ORASI HEP BÖYLE!

    Babaoğlu;  “orasının hali kaç yıldır böyle?” diyerek geçmiş yönetimleri suçlarken kendisini aklamaya çalışması dikkat çekti. Vatandaşların ısrarı karşısında Babaoğlu; “ o da olur. Ben 20 senedir bu köye gidip geliyorum her daim orası böyle” cevabını vererek konuyu kapatmayı yeğledi. 

BİZE DENİZ LAZIM DEĞİL DERE LAZIM DERE...

   Babaoğlu söz girdi ve “ Denizi geçtik derede boğulmayalım” demesi üzerine bir başka mahalle sakini bu söze karşılık; “ başkanım bize deniz lazım değil dere lazım dere” diyerek cevap verdi. Bunun üzerine Babaoğlu, “ bireysel sorunlarınız varsa arkadaşlarımız sorsunlar , kayıt altına alsınlar” dedi. 

STAJ PARASI ALMAYACAĞIZ DİYE EVRAK İMZALATTIRIYORSUNUZ

      Seçim etkinliğini izleyen bir mahalle sakini de Babaoğlu’na; “ belediyede bizim mahalleden bazı çocuklarımız staj görüyorlar, belediyede STAJ PARASI ALMAYACAKSINIZ” diye kağıt imzalatıyorsunuz böyle bir şey olur mu?” sorusunu yöneltti Babaoğlu’da; “ belediye prosüdürüne göre bizin staj yapanlara para verme yetkimiz yok. Normalde biz belediyemize stajyer almamamız lazım” diyerek cevaplayarak hayırlı akşamlar temennisi ile sözlerine son verdi.

DERNEK BAŞKANIMISINIZ YOKSA BABAOĞLU’NUN BASIN DANIŞMANI MI?

   Protokol masasında oturan iş adamı ve Yerel Kültür Derneği başkanı İbrahim Şahin, “ mikrofonu bana verir misiniz” diyerek mikrofonu aldı ve adeta Babaoğlu’nun BASIN DANIŞMANI edasıyla yaptığı konuşmasında; “ değerli arkadaşlar, ben bu köyün ağasıyım, bu köyün aşığıyım,  bu köyün sevdalısıyım. Esasen başka konular vardı başkanımızdan istemeniz gerekenler oydu. Bir belediye bir evin önünü yapmak zorunda değil. Belediye ana arterleri ana yolları yapmak zorunda. Ben Sakarya Kültür Derneği Başkanıyım. Üç yıldır mahallemin alt yapı sorununu çözmek için mücadele ediyorum. Ben belge ile konuşurum” diyerek cebinden çıkardığı bir dosyayı gösterdi. Şahin;  “buyurun Puna Ortaköyümüzün kanalizasyon projesi burada,SASKİ’ye gittim, Ankara’ya gittim, bizim mahallemizin en önemli sorunu alt yapı, ondan sonra doğalgaz.”

NOT: Babaoğlu’nun 2019 yerel seçimlerinde bayanlardan gelen; “ mahallemize doğalgaz istiyoruz”  söylemine Babaoğlu’nun  Puna mahallesi sakinlerine 2019 yılında yaptığı konuşmasında verdiği söz aynen şöyleydi: “ Tabi neden olmasın en doğal  hakkınız zaten doğalgaz ana hattı hemen burada yakınınızdan geçiyor hemen bağlarız” dediğinden sanırım haberi yok ya da gündeme getirmeyi uygun görmemiş olmalı...

MAHALLE SAKİNLERİNİ SUÇLADI, BABAOĞLU BENİM ARKADAŞIM, DOSTUM

    Şahin konuşmasının devamında; “ şimdi ben bu konularla mücadele ederken sizler benim yanımda durmadınız, benim arkamdan gelmediniz ” diyerek mahalle sakinlerini suçladı. Şahin; “ Bakın size bir şey söyleyeyim birlik beraberlikte olmazsak hiç bir hizmet alamayız. Benim hiç bir belediye ile şahsi sorunum yok. Ama bu işin bir acemilik dönemi var, bir kalfalık bir ustalık dönemi var. Ben bu akşam buraya köyüm için köyümün hizmet alması için geldim. Turgut kardeşim benim dostum arkadaşım. “diyen Şahin vatandaşları  iktidar gücüyle tehdit etmesi aklın alacağı bir şey değil...

 SAHADAKİ TÜM PARTİLER , HİZMET ALAMAZSINIZ!!!

   Şahin, konuşmasının devamında; “ istediğinize oy verirsiniz bu sizin şahsi düşüncenizdir ama şunu söyleyeyim bir işletmenin yerel müdürü kimse alttaki müdürlerde çok daha rahat eder, eğer Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan der sahadaki tüm partiler fazla hizmet alamazsınız, açık söyleyeyim benim hiç bir şeye ihtiyacım yok, ben sizden oy almak için bu konuşmayı yapmıyorum. Bakın belgelerde yazılı bu projelerin maliyeti martinler 8,5 milyar TL, Puna Ortaköy 16 milyar TL, Türbeköy 4,5 milyar TL. Maalesef biz bu projeleri başaramadık. Sizler aslında şunu demeniz lazım, Büyükşehir Belediye Başkan adayı yusuf Alemdar’ı buraya getirin, isteklerimizi arz edelim sorunları bir süre sonra çözelim demeniz lazım. Bu iş proje işidir, okumuş insanların bizi yönlendirmesi lazım. Bu işler şöyle böyle ile olmuyor bu işler yoluyla oluyor. Bu köy köylerin abisidir, onun için nereye gitmemiz, kimlerle ne yapmamız lazım, ben Sakarya’da 3 yıldır uğraşıyorum tek başıma mücadele ediyorum. Bakın belediyelerin bütün köylere hizmet götürmesi mümkün değil, belediyelere iller bankasından para geliyor, köy demek temiz hava demek köy demek hayat demek. Bunun peşine koşmak lazım. Ben sizler için varım beni dinlediğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Ama öncelikle köyümüzün olmazsa olmazı alt yapı ve doğalgaz. Ramazanınız mübarek olsun “ diyerek sözlerini sonlandırması üzerine mikrofonu Babaoğlu alması ile  bir vatandaşımız haykırarak; “ başkanımız tekrar göreve gelecek olursa köyümüze doğalgaz gelecek mi?” sorusunu yöneltmesi üzerine mikrofonu Şahin, Babaoğlu’nun elinden aldı ve ; 

DOĞALGAZI GETİRMEYE HENDEK BELEDİYESİNİN GÜCÜ YETMEZ!!!

   “BAKIN İLÇE BELEDİYELERİNİN BUNLARI YAPMASI MÜMKÜN DEĞİL!!! İLÇE BELEDİYESİ İLE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BİRLİKTE OLURSA OLUR YUSUF ALEMDAR BAŞKANIMI ONUN İÇİN BURAYA İSTEDİM. YUSUF ALEMDAR İLE BİRLİKTE BURADA BİR MİTİNG YAPALIM, BİR ŞEY DAHA SÖYLEYEYİM, BANA ŞUNU TEKLİF ETTİLER! AMA KABUL ETMEDİM. BANA ŞUNU TEKLİF ETTİLER, DEDİLER Kİ PUNA ORTA KÖYÜNÜN SADECE KANALİZASYONUNU YAPALIM,BUNA GÜCÜMÜZ YETER, HAYIR DEDİM TÜRBEKÖY OLMAZSA OLMAZ, MARTİNLER OLMAZSA OLMAZ, NİYE BİLİYOR MUSUN EĞER KABUL ETSEYDİM BU SOKAKLAR İKİ KEZ KAZILACAKTI. DEDİM BİR KERE YAPALIM, DÜZGÜN YAPALIM , TELEKOMUDA DOĞALGAZI DA BİR KEREDE GEÇİRELİM. EĞER BURAYA YUSUF ALEMDAR BAŞKANIMIZI VE TURGUT BAŞKANIMIZI DA GETİRİRSEK BU İŞ OLUR. BAKIN HEPİNİZİN FARKLI FARKLI PARTİLERE GÖNÜL VERDİĞİNİ BİLİYORUM. SİZLER KÖYÜNÜZE YAPILACAK HİZMETE BAKIN EVET  YUSUF ALEMDARA VERİN  SADECE TURGUT BAŞKANIMIN SÖZ VERMESİ YETMEZ ÇÜNKÜ BU HİZMETLERİ YAPMAYA GÜCÜ YETMEZ AMA BÜYÜKŞEHİRİ ALMAMIZ LAZIM. HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM” diyerek mikrofonu Babaoğlu’na teslim etti. 

   Mikrofonu alan Babaoğlu son olarak; “ bende Yusuf başkanımızı buraya getirip konuşma yapmaya söz veriyorum, hepinize hayırlı akşamlar diliyorum” diyerek seçim etkinliğini sonlandırdı. 

NOT: YAŞANANLAR , PUNA SAKİNLERİNİN KARARINI ÇOKTAN VERDİĞİNİ GÖSTERDİ, HAYIRLI OLSUN...


PÜSKÜLLÜ HİZMET, SİYASET MÜHENDİSLERİ KAVGA PEŞİNDE…

İNANÇ VE AZMİN NETİCESİ 5 KUPA,7 ALTIN, 3 GÜMÜŞ, 4 BRONZ MADALYA

KURTULUŞ MAHALLESİNDE YAYLA YOLUNDA 4 AYI

BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ HENDEKLİ MUHTARLARLA YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

SESOB VE ESNAF ODALARI BAŞKANLARINDAN BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’YE ZİYARET

KAZA UCUZ ATLATILDI

ALLAH RAHMET EYLESİN

KIRŞEHİR’İ FETETTİK!

ESKİ HASTANE BİNASININ YIKIMINA BAŞLANDI

BAŞKAN DEĞİŞTİ HER ŞEY DEĞİŞTİ!

VEFAT!

SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ TEMSİLCİLERİNDEN PÜSKÜLLÜ ZİYARETİ

KALDIRIMLAR ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTU

FABRİKA YETKİLİLERİNE KANSERLE MÜCADELE İLE İLGİLİ BİLGİLER VERİLDİ

ÜNİVERSİTE BAHÇESİNDE 23 NİSAN ETKİNLİĞİ

BAŞKANLA BİRLİKTE HİZMET ANLAYIŞI DA DEĞİŞTİ!

TOÇOĞLU HENDEK’DE

BELEDİYE ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI

VEFAT

ALPEREN OCAKLARI’NDAN BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’YE ZİYARET

BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’DEN 23 NİSAN MESAJI

ŞAMPİYON TAKIMDAN BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’YE KUPALI ZİYARET

BAŞKANLIK KOLTUĞU ASYA YAĞMUR’UN

VEFAT

KAYIP ÇOCUĞUMUZ BULUNDU

NEREDE KALDI İNSAFINIZ VE VİCDANINIZ?

U 15 HENDEK OLİMPİK SPOR KULÜBÜ TAKIM HALİNDE TÜRKİYE ŞAMPİYONU

ULUDERE İLAÇLANMALI

EMEKLER BOŞA GİTMESİN!

Yükleniyor

PÜSKÜLLÜ HİZMET, SİYASET MÜHENDİSLERİ KAVGA PEŞİNDE…

BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ HENDEKLİ MUHTARLARLA YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

SESOB VE ESNAF ODALARI BAŞKANLARINDAN BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’YE ZİYARET

ESKİ HASTANE BİNASININ YIKIMINA BAŞLANDI

BAŞKAN DEĞİŞTİ HER ŞEY DEĞİŞTİ!

SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ TEMSİLCİLERİNDEN PÜSKÜLLÜ ZİYARETİ

KALDIRIMLAR ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTU

ÜNİVERSİTE BAHÇESİNDE 23 NİSAN ETKİNLİĞİ

BAŞKANLA BİRLİKTE HİZMET ANLAYIŞI DA DEĞİŞTİ!

BELEDİYE ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ

TOÇOĞLU HENDEK’DE

NEREDE KALDI İNSAFINIZ VE VİCDANINIZ?

CHP SAKARYA YÖNETİMİNDE BİR HENDEKLİ

MHP’DE YENİ YAPILANMA

ADEM ÖZ: “ ÇUVALDIZI KENDİME, İĞNEYİ BAŞKASINA BATIRACAĞIM”

BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

ECEVİT KELEŞ'TEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI!

CUMHUR İTTİFAKI TEK YÜREK

PÜSKÜLLÜ, EMANETİNİ GERİ ALDI

BBP MECLİS ÜYELERİ MAZBATALARINI ALDILAR

İNANÇ VE AZMİN NETİCESİ 5 KUPA,7 ALTIN, 3 GÜMÜŞ, 4 BRONZ MADALYA

KIRŞEHİR’İ FETETTİK!

ŞAMPİYON TAKIMDAN BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’YE KUPALI ZİYARET

U 15 HENDEK OLİMPİK SPOR KULÜBÜ TAKIM HALİNDE TÜRKİYE ŞAMPİYONU

DEREKÖYSPORDA OLAĞANÜSTÜ KONGRE

ZİYA GÖKALP ORTAOKULUNUN GÜREŞ BAŞARISI

Alya Türkiye şampiyonu

BUSE NEMLİ MİLLİ TAKIMDA

Hendek’ten iki madalya

Hendekli karateciler madalya aşkına

MUTLULUKLAR SİZLERİN OLSUN…

MUTLULUKLAR DİLİYORUZ…

ÇELEN VE EKİN AİLESİNİ EN MUTLU GÜNLERİNDE SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Sapanca 5. El Sanatları Festivalinde Coşkulu Açılış

HACIKIŞLA YAYLA ŞENLİĞİNDE BUGÜN FİNAL GÜNÜ

ONLAR MURAD’LARINA ERDİLER

ENSAR KARDEŞİMİZ BEKARLIĞA VEDA ETTİ!

BEKARLIĞA VEDA ETTİ!

FURKAN, BEYZA’SINA KAVUŞTU

VELİLER DERT KÜPÜ! "VERDİKLERİ SÖZLERİ TUTSUNLAR!"

ALGIYLA BİR YERE VARAMAZSIN SİYASET MÜHENDİSİ…

HENDEK’TE OKUL ÇOCUKLARINA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EĞİTİMİ

SAYIN HENDEK HALKIMIZIN DİKKATİNE!

EĞİTİMDE ÇAĞ ATLADIK!!!

İLÇEMİZDE TAŞIMALI EĞİTİM 1 GÜN TATİL EDİLDİ, YARIN BU OKULLAR KAPALI

ŞEHİT ALİ GAFFARDA VELİ TOPLANTISI YOĞUN GEÇTİ

HAYIRLI OLSUN

2023-2024 YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TÖRENLE AÇILDI

HENDEK İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN HAYAT SU FABRİKASINA EĞİTİM

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16