Tarih: 02.03.2023 16:12

BABAOĞLU, KOVDUĞU ÇALIŞANLARINDAN HELALLİK İSTEYECEK Mİ?

Facebook Twitter Linked-in

Dün gerçekleşen Hendek Belediyesi olağan Mart ayı toplantısında gündemin  son maddesinde yer alan, (Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğin 9, 10 ve 11. maddesi gereğince dolu kadro değişimi yapılmasının görüşülmesi.) maadeye gelindiğinde meclisin oylamasına sunulan madde oy birliği ile geçti.

KOVULDUKLARI KURUMA DEVLET MEMURU STATÜSÜ İLE DÖNDÜLER

Madde üzerine meclise açıklamalarda bulunan meclis başkanı Babaoğlu, kendisinin iş başına gelmesinin hemen akabinden değişik gerekçelerle işten çıkardığı, işten el çektirdiği belediye personelleri Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından çıkarılan kanun istikametinde bu kez sözleşmeli olarak çalıştıkları kurumlarında devlet memuru statüsü ile geri döndüler.

BABAOĞLU, KOVDUĞU ÇALIŞANLARINDAN  HELALLİK İSTEYECEK Mİ?

Meclis başkanı Babaoğlu bu madde ile ilgili olarak meclisi bilgilendirdiği konuşmasında; “ daha önce kurumumuzda çalışan personellerimizin, sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle sözleşme personellerin kadroya alınması ile alakalı kanunun çıkması ile arkadaşlarımızın kadro işlemlerini gerçekleştirdik. Yaklaşık 68 personelimiz bu noktada uzun yıllardır sözleşmeli memur olarak çalışanlar atrık devlet memuru ünvanını almış oldu. Buradan onlara hayırlı uğurlu olsun diyorum. “ diye konuştu. . Kamuoyunda merak edilen bir konu da çalıştıkları kurumdan değişik gerekçelerle kovulan çalışanlardan belediye başkanı Babaoğlu’nun helalliklik isteyecek mi ?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —