Tarih: 22.03.2023 14:50

AYGÜNEŞ İLÇE PARTİ BİNASINDA PARTİLİLERİ İLE BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

BU DAVAYA HİZMET ETMİŞ HERKES BİZİM BAŞ TACIMIZDIR

   MHP İlçe Başkanı Nemli açılış konuşmasında; “ Bugün buraya toplanmamızın sebebi yıllardan beri ocaklarımızda, partimizde, bu davanın her safhasında emek vermiş bir büyüğümüzün, komşumuzun, arkadaşımızın, bir abimizin milletvekilliği aday adaylığı için buradayız. MHP’ye katacakları için şimdiden teşekkür ediyorum, hepsinden Allah razı olsun” diyerek sözü Belediye başkanı Babaoğluna verdi.

REİSİN ÜLKÜCÜ DURUŞUNU BİR KEZ DAHA TAKDİR EDİYORUM

    Babaoğlu yaptığı konuşmada; “ Kıymetli dava arkadaşlarım, dava arkadaşım, yol arkadaşım, çocuk yaşımızdan beri zaman zaman abilik, zaman zaman reislik yapan değerli dostum, daha iki üç gün öncesine kadar da  belediyemizde meclis üyesi olan dava arkadaşım Yaşar Aygüneş’in aday adaylığı açıklaması için toplanmış bulunuyoruz. Öncelikle teşkilatımıza, ilçemize, davamıza ve kıymetli dostum Aygüneş’e ve değerli ailesine bu müracaatın hayırlı olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Hep konuştuğumuz bir şeydi belki bunu 10-15 yıl öncesinde dile getirdiği bir şeyi yaptı. Bugüne kadar söyleyipte yapamadığı bir şey bir şeyi ben hatırlamıyorum. Uzun yıllardır “BEN FİNALİ MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞIYLA NOKTALIYACAĞIM” Ondan sonra yine davama farklı kulvarda  hizmet etmeye devam edeceğim derdi. Bugün de bu söylemiş olduğu akti gerçekleştiriyor. Reisin ülkücü duruşunu bir kez daha takdir ediyorum. Allah ona da bizlere de bu vatana bu millete hizmet etmeyi nasip eylesin. Tekrardan kendisine bu müracaatın hayırlı olmasını diliyor  hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi.

AYGÜNEŞ, UZUN YILLAR OCAK BAŞKANLIĞI YAPTI

Son olarak konuşan 28. Dönem MHP Sakarya Milletvekili aday adayı Yaşar Aygüneş’de yaptığı selamlama konuşmasında; “Değerli dava arkadaşlarım,  Cumhuriyetimizin ikinci yüz yılında tarihi önem arz eden bir seçime giriyoruz. Bizler bu seçimde birey olarak bu yeni atılacak temelde bir kum tanesi olabilmek için bu yola çıktık. Rab’bim ülkemizi muzaffer eylesin, Rab’bim Cumhur İttifakını muzaffer eylesin, saygılar sunuyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 FİNAL İLE SİYASETİ BIRAKACAKMISINIZ?

 Toplantıda hazır bulunan basın temsilcilerinden gelen ( Final yapacağınız ifade edildi, siyaseti bırakıyor musunuz?) sorusuna, benim çok sevdiğim, benim dünyada çok farklı yeri olan cennet mekan Başbuğ Alparslan Türkeş’in bize uç beyi dediği, ülkü ocaklarında kendim gibi gençlerle haşır neşir olmayı düşünüyorum” diyerek cevaplandırdı.

ÜLKÜCÜNÜN SİYASETİ BIRAKMASI ZORDUR

MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Nemli’de bu soruya yanıt  vermek adına söze girdi ve; “  ülkücünün siyaseti bırakması zordur. Bir şekilde mücadele edeceğiz. “ dedi.  Bunun üğzerine Milletvekili aday adayı Aygüneş bir kez daha söz aldı ve; “ bizler siyaseti ancak ölünce bırakırız” sözleri katılımcılar tarafından alkışlarla desteklendi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —