Tarih: 13.09.2022 14:04

ANLAT ANLAT HEYECANLI OLUYOR! İLÇE HALKI NEYİN DÖNDÜĞÜNÜ İYİ BİLİYOR...

Facebook Twitter Linked-in

Hayret ki ne hayret…

Bir devlet kuruluşu gösterin ki, orada çalışan personel ita amirinin bilgisi dışında böyle bir işe teşebbüs edebilsin? Ama anlaşılan o ki servis edilen haberleri gazeteci aracılığı ile kamuoyuna duyurmak sureti ile gizli kahramanlıkların arkasına sığınanların  asıl amacı başkan yardımcılığı görevinde bulunan Güngör’ün gelecek siyasi yaşantısında önünü kesmek, karalamak,itibar kaybına uğratmak…

Sokaktaki çocuk dahi bilir ki  kurumlarda görev yapan personelin görev alanları ve sınırları  bellidir. İta amirinin bilgisi olmaksızın hiçbir personelin harici bir işe kalkışması aklın alabileceği bir şeyde değildişr. Yazar bu söylemine gerekçe olarakta birde “ ben zaten biliyorum, belediyede bazıları kendi başına iş yapıyorlar!” sözü ile tezini kuvvetlendirmenin, haklı çıkarmanın uğraşı içerisinde. 

Ne ilginçtir ki yazar , belediye başkanının gelişmeleri bilmediğinden dem vurarak başkanı n mağdur olduğunu kamuoyuna ifşa ediyor bununlada kalmıyor başkanın bu konudan bilgisinin olmadığını yemin billah ederek açıkladığını söylüyor.  Son olarak ta “başkanı bir daha yalan yere yemin ettirmeyin “diyerek sözde ita amirinin sütten çıkmış ak kaşık olduğunu, syçsuz günahsız olduğunu anlatıyor.

Yazar Hendek Belediyesinin 13. Haberler kısmındaki şehir meydanı güzelleşiyor başlıklı haberi okusun.  17 Mart 2022 tarihinde Hendek Kent Konseyi üçüncü toplantısında yaptığı konuşma aynen duruyor. Adama sormazlar mı okul aile birliği ve velileri tarafından 2022 Haziran ayında yıkım kararının paylaşıldığı söylenirken 17 Martta nasıl oluyor da başkan Babaoğlu 2 okul yapma karşılığında okulu yıkacaklarını söyleyebiliyor. Bu söylemleri yok mu sayacağız, yok mu sayıyorsunuz. Böylesi bir akıl fukaralığı nerede görülmüş?

Bırakın bu iyi polis kötü polis figüranlığını  işinizi yapın. Son olarak yazar bu yazısını sitesinden neden kaldırdı?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —