Tarih: 20.03.2023 16:17

ADAY ADAYI KARAKAŞ: “ CUMHUR İTTİFAKI UZATMALARI OYNUYOR”

Facebook Twitter Linked-in

ODTÜ mezunu Karakaş, basın mensuplarına  gerek partisinin gerekse Cumhur İttifakının karşısında yer alan Millet İttifakının avantajlarını ve dezavantajlarını anlatarak; “ Millet İttifakı olarak 8 milletvekili sayısına ulaşan Sakarya’da  hedeflerinin Cumhur İttifakının 5 olan vekil sayısını 3’e indirmek olacak” dedi.

MİLLET SANDIĞI HEYECANLA BEKLİYOR

Milletvekili aday adayı Karakaş; “  milletin ekonomik kriz ve alım gücünün düşmesi, zamların durdurulamaması, adam kayırmacılığı üst safhaya çıkması, uygulanan yanlış ekonomik politikalar nedeni ile zamlar altında inleyen,  ülkemiz vatandaşlarının  Millet İttifakına büyük teveccüh gösterdiği günümüzde  Cumhur İttifakı tabiri caizzse müsabakanın uzatmalarını oynuyor. Millet heyecanla seçim sandığını bekliyor” dedi.  

SEÇİMİN KADERİ GENÇLERİN ELİNDE

Seçimin kaderini gençlerin değiştireceğinin altını çizen Karakaş, “ umudu kırılan gençlerin beklentileri çok farklı. Gerek CHP olarak gerekse Millet İttifakı olarak bu seçimlerde gençlere yönelik politikalarımıza ağırlık vereceğiz. Bütün anket ve kamuoyu çalışmaları gösteriyor ki  ergenlik yaşını aşmış oy kullanma yaşına erişen gençlerimiz yarınlarından endişe ediyorlar. Gençler ülkemizden ayrılmayı bir çare olarak düşünüyorlar. Bizler, okumuş, kendilerini yetiştirmiş gençlerimizin ,fikir göçünü önlemek adına gençlerimizin sesine kulak veriyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize daha iyi bir gelecek vadeden politikalarımızla yetişmiş insan gücünü ekonomi, ticaret ,sanat ve siyasette söz sahibi olmaları ülkemizin ufkunu açacağına tüm kalbimizle inanıyoruz.  Köhnemiş Cumhur İttifakı politikaları nedeni ile gençler, işçiler, emeklilerimizin uğradıkları baskı ve zulüm sona erecek, ülkemiz Millet İttifakının ülke yönetiminde söz sahibi olması ile özlenen , refah düzeyi yükselmiş, insanca yaşamın olduğu,  muhasır medeniyet seviyesine ulaşacaktır. “ diye konuştu.

BUGÜN İŞ ARAYAN GENÇLERİN ADRESİ AK PARTİ TEŞKİLATLARIDIR

Karakaş, son olarak işsizlik ve iş bulma konusunda değinerek; “ bugün en iyi üniversitelerden diploma almış, tezini bitirmiş yetişmiş beyinlerin iş konusunda hakettiklerini alamamış olmaları, buna karşın liyakati olmayanların iş konusunda adresleri ne yazık ki AK parti teşkilatları olmaktadır. Bizim iktidarımızda kimse ötekileştirilmeyecek, din, renk, mezhep ayrımı yapılmayacak her vatandaşımız eşit muameleye tutulacak, hakeden hakettiğini alacaktır” dedi.

Program  basın mensuplarıyla toplu fotoğraf çekilmesi ile son buldu.    




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —