• BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

2019 YILI SELMAN DEDE GÜREŞ AĞASI VE BBP GENEL BAŞKANI DESTİCİ; “ PKK’NIN SİYASİ UZANTILARI DOĞU VE GÜNEYDOĞUDA SEÇİM KAZANMASIN DİYE ADAY ÇIKARMADIK”

BBP GENEL BAŞKANI MUSTAFA DESTİCİ SKM AÇILIŞ PROGRAMINA KATILDI

SİYASET 3.03.2024 10:32:00 1014 0
2019 YILI SELMAN DEDE GÜREŞ AĞASI VE BBP GENEL BAŞKANI DESTİCİ; “ PKK’NIN SİYASİ UZANTILARI DOĞU VE GÜNEYDOĞUDA SEÇİM KAZANMASIN DİYE ADAY ÇIKARMADIK”

 Genel başkan Mustafa Destici kamuoyuna pompalanan yalan, riya iddia ve ithamlara açık yüreklilikle cevap verdi:  “Biz İttifak ruhuna uygun hareket ettik, ediyoruz, edeceğiz” diyerek Cumhur İttifakının adayında kendi adayları olduğunun altını çizdi. 

BBP BİRİLERİNİN SEÇİM MALZEMESİ OLSUN DİYE KURULMADI

    BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, SKM açılışı için ilçemizi onurlandırdı. Destici, heyecanlı kalabalığı yaptığı konuşmasında özetle;  “ Değerli  Hendek’liler. Yine bir yerel seçimdeyiz. Biliyorsunuz 2016  - 15 Temmuz  hain darbe gecesi sokakta milletçe hep birlikte darbeye direndik ve Elhamdülillah ki darbeyi savuşturduk. Bizim Cumhur İttifakımız işte o darbe gecesi kuruldu. Birilerinin seçim malzemesi olsun diye kurulmadı. Cumhur İttifakı devletin varlığını, ülkenin bütünlüğünü, milletin istiklalini önceleyenler tarafından kuruldu.” Dedi. 

BU İTTİFAK İLAHİ KELİMETULLAH İÇİN KURULDU. İTTİFAK PROTOKOLÜNÜN ALTINDA AK PARTİ-BBP ve MHP’NİN İMZASI VARDIR

    Destici;  “  2017 referandumunda  bu birliktelik devam etti. 2018 seçimlerinde 2017 referandumunda  ittifaklar kanunen geçerli olunca bu ete kemiğe büründü. AK parti, Büyük Birlik Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi ittifakla seçime girdiler. O ittifak protokolünün altında üç partinin imzası vardı ve orada en çok bizi duygulandıran ve gururlandıran neydi? İlahi kelimetullah için bu ittifak kuruldu. Evet. 2019 seçimlerinde resmi olmasa da iş birliğimiz Büyükşehirler başta olmak üzere bazı ilçelerde devam etti. Bizlerde BBP olarak yine o zamanda bakın  sadece  dörtte bir yerde aday gösterdik.  1400 belediyenin sadece dörtte birinde. “

PKK’NIN SİYASİ UZANTILARI KAZANMASIN DİYE DOĞU VE GÜNEYDOĞUDA ADAY ÇIKARMADIK

Destici; “ Niye diğer taraflarda aday göstermedik?” Sorusunu sorarak verdiği yanıtında; “ birincisi Doğu ve Güney doğuda  PKK’nın siyasi  uzantıları kazanmasın diye…

İTTİFAKA UYGUN HEREKET ETTİK, EDİYORUZ, EDECEĞİZ. 

   Bu tarafta da Cumhur İttifakı hassasiyeti ile Büyükşehirler başta olmak üzere pek çok noktada aday göstermedik. Buna rağmen 1 milyona yakın oy aldık. Ülke toplamında % 2 oy aldık. Sonra 2023 seçimlerine geldik. 2023 seçimlerinde de yine Cumhur İttifakı olarak seçimlere girdik. Ve sizlerin de, Hendek’in de, Sakarya’nın da  güçlü desteği ile Türk milletinin, Türk seçmeninin güçlü desteği ile hem Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı  bir kez daha Cumhurbaşkanı  seçtik. Hem de Cumhur İttifakı olarak meclis çoğunluğunu koruduk.” 

HENDEK’İ BU ŞEKİLDE KAZANACAĞIZ

   Destici; “  Şimdi geldik yerel seçimlere, yine Cumhur ittifakı üç parti olarak devam ediyor. Genel seçimde bir parti daha vardı. Bir iki de dışarıdan destekleyenler vardı onlar ayrıldılar biliyorsunuz. Onlar ayrıldılar kendileri giriyorlar. Ama üç parti devam ediyor.  AK Parti, BBP ve MHP. İttifakımız Türkiye genelini kapsamıyor. Büyükşehir belediye başkanlıklarını kapsıyor. Bizde Büyükşehir başkanlıklarının tamamında Cumhur İttifakı  olarak birlikteyiz, Cumhur İttifakının adayları bizim de adaylarımız. Geriye kalan 51 ilde ve ilçelerde Cumhur İttifakımızın birlikte girdiği yerlerde var ayrı ayrı girdiği yerlerde var. Ayrı ayrı adaylarımız olsa da  biz ittifak ruhuna uygun hareket ediyoruz ve uygun olarak hareket edeceğiz ve bu şekilde Hendek’i kazanacağız.” Sözleri heyecanlı kalabalık tarafından alkışlarla ve sloganlarla desteklendi. 

HENDEĞİ 2019’DA BİZE TESLİM ETTİNİZ BÜYÜK HAYALLERİMİZ BÜYÜK PROJELERİMİZ VARDI LAKİN BUNA FITSAT VERMEDİLER

 Destici; “ Helal olsun, bakın geçen seçimde de böyleydi. Biz o zamanda ittifak ruhuna uygun olarak hareket ettik ve doğrunun yanında durduk, Hendek’liler için hoş görülü, milleti kucaklayan, hizmeti esas alan, devletin varlığını önceleyen, ülkenin bütünlüğünü önceleyen Türk milletinin istiklalini ve istikbalini önceleyen bir siyaset tarzı izledik. İşte bu şartlarda geçen dönem Hendeği bize teslim ettiniz, Allah sizden razı olsun. Hendek’le ilgili büyük projelerimiz büyük hayallerimiz büyük hedeflerimiz vardı lakin buna fırsat vermediler ama inşallah bu seçimde bu fırsatı yakalayacağız ve Hendeğe lazım olan her hizmeti getireceğiz” sözleri alkışlarla desteklendi. 

TECRÜBELİ VE AHLAKLI BİR ADAYLA SİZLERİN KARŞISINDAYIZ

Destici; “ işte bunun için böyle değerli bir adayla sizlerin karşısındayız. Tecrübeli bir adayla sizin karşınızdayız.  Ahlaklı bir adayla sizin karşınızdayız. Vatanı, milleti için en çokta Hendek için Hendek’li için çırpınan ve boşa geçen yılların feda edilmesine üzülen ve bunu telafi etmek için kolları sıvayan İrfan Püsküllü kardeşimizle sizlerin karşınızdayız. İnşallah sizler bu seçimde de tercihinizi BBP’den yana yaparsanız, yapacaksınız buna yürekten inanıyorum.” Diye konuştu.

HENDEK’İ KAPALI KAPILAR ARDINDAN DEĞİL SİZLERLE BİRLİKTE GERÇEKLERİ HALKTAN GİZLEYEREK DEĞİL  ŞEFFAF BİR ŞEKİLDE YÖNETECEĞİZ

   Destici heyecanlı kalabalığa ; “ Bu seçimde de birlikte miyiz?” “Birlikte kazanacak mıyız?” sözlerine  EVET karşılığı veren partililerine “ Hendek’i birlikte yöneteceğiz.  Kapalı kapılar ardında değil, milletten gerçekleri gizleyerek değil, şeffaf bir şekilde temiz bir şekilde belediyeciliği gerçekleştireceğiz. Bunun sözünü ben sizlere buradan veriyorum. İnşallah çiftçimizin, yaşlılarımızın, esnafımızın, sanayicimizin kazanacağı , öğrencilerimizin ilçemizi önceleyeceği  bir Hendek oluşturacağız  ve daha müreffeh yaşam düzeyine kavuşmaları adına Hendek’i  inşa edeceğiz. 

İMKANI OLMAYAN ÜNİVERSİTE GENÇLERİMİZE BURS DESTEĞİ 

   Destici; “ Üniversite hazırlık kurslarına giden gençlerimize tüm derslerde takviye vereceğiz, Hendek’li olupta dışarıda okuyan imkanı olmayan bütün öğrencilerimize burs vereceğiz diyerek İrfan Püsküllü’den de söz aldı. Değerli kardeşlerim bunlar burada kısaca söylenebilecekler,  zaten burası sanayi bölgesi hiçbir gencimizi Allah’ın izni ile işsiz bırakmayacağız, hiçbir vatandaşımızı sokak  ve sokaktaki köpek saldırılarına maruz bırakmayacağız, mahkum etmeyeceğiz.” diyerek vatandaşlara güvence verdi.  

BİZLER TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİN EVLATLARIYIZ

    Destici; “ Temiz Belediyecilik anlayışımız bir taraftan ilçemizi tertemiz hale getireceğiz diğer taraftan da dürüst bir belediyecilik bizim vaadimizdir. Kültürümüzü önemseyeceğiz, Türkmen, Manav, Abaza, Çerkez, Gürcü, Laz, Muhacir ve hangi etnik kökene mensup olursa olsun bir büyük Türk milletinin tarafındayız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti yeryüzündeki bütün Türklerin devletidir, vatanıdır.” Diyerek sözlerine son verdi. 

   Konuşmaların sonlanmasının ardından SKM’nin açılışı ve kurdela kesimi ile miting sona erdi.  


PÜSKÜLLÜ HİZMET, SİYASET MÜHENDİSLERİ KAVGA PEŞİNDE…

İNANÇ VE AZMİN NETİCESİ 5 KUPA,7 ALTIN, 3 GÜMÜŞ, 4 BRONZ MADALYA

KURTULUŞ MAHALLESİNDE YAYLA YOLUNDA 4 AYI

BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ HENDEKLİ MUHTARLARLA YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

SESOB VE ESNAF ODALARI BAŞKANLARINDAN BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’YE ZİYARET

KAZA UCUZ ATLATILDI

ALLAH RAHMET EYLESİN

KIRŞEHİR’İ FETETTİK!

ESKİ HASTANE BİNASININ YIKIMINA BAŞLANDI

BAŞKAN DEĞİŞTİ HER ŞEY DEĞİŞTİ!

VEFAT!

SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ TEMSİLCİLERİNDEN PÜSKÜLLÜ ZİYARETİ

KALDIRIMLAR ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTU

FABRİKA YETKİLİLERİNE KANSERLE MÜCADELE İLE İLGİLİ BİLGİLER VERİLDİ

ÜNİVERSİTE BAHÇESİNDE 23 NİSAN ETKİNLİĞİ

BAŞKANLA BİRLİKTE HİZMET ANLAYIŞI DA DEĞİŞTİ!

TOÇOĞLU HENDEK’DE

BELEDİYE ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI

VEFAT

ALPEREN OCAKLARI’NDAN BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’YE ZİYARET

BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’DEN 23 NİSAN MESAJI

ŞAMPİYON TAKIMDAN BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’YE KUPALI ZİYARET

BAŞKANLIK KOLTUĞU ASYA YAĞMUR’UN

VEFAT

KAYIP ÇOCUĞUMUZ BULUNDU

NEREDE KALDI İNSAFINIZ VE VİCDANINIZ?

U 15 HENDEK OLİMPİK SPOR KULÜBÜ TAKIM HALİNDE TÜRKİYE ŞAMPİYONU

ULUDERE İLAÇLANMALI

EMEKLER BOŞA GİTMESİN!

Yükleniyor

PÜSKÜLLÜ HİZMET, SİYASET MÜHENDİSLERİ KAVGA PEŞİNDE…

BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ HENDEKLİ MUHTARLARLA YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

SESOB VE ESNAF ODALARI BAŞKANLARINDAN BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’YE ZİYARET

ESKİ HASTANE BİNASININ YIKIMINA BAŞLANDI

BAŞKAN DEĞİŞTİ HER ŞEY DEĞİŞTİ!

SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ TEMSİLCİLERİNDEN PÜSKÜLLÜ ZİYARETİ

KALDIRIMLAR ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTU

ÜNİVERSİTE BAHÇESİNDE 23 NİSAN ETKİNLİĞİ

BAŞKANLA BİRLİKTE HİZMET ANLAYIŞI DA DEĞİŞTİ!

BELEDİYE ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ

TOÇOĞLU HENDEK’DE

NEREDE KALDI İNSAFINIZ VE VİCDANINIZ?

CHP SAKARYA YÖNETİMİNDE BİR HENDEKLİ

MHP’DE YENİ YAPILANMA

ADEM ÖZ: “ ÇUVALDIZI KENDİME, İĞNEYİ BAŞKASINA BATIRACAĞIM”

BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

ECEVİT KELEŞ'TEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI!

CUMHUR İTTİFAKI TEK YÜREK

PÜSKÜLLÜ, EMANETİNİ GERİ ALDI

BBP MECLİS ÜYELERİ MAZBATALARINI ALDILAR

İNANÇ VE AZMİN NETİCESİ 5 KUPA,7 ALTIN, 3 GÜMÜŞ, 4 BRONZ MADALYA

KIRŞEHİR’İ FETETTİK!

ŞAMPİYON TAKIMDAN BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’YE KUPALI ZİYARET

U 15 HENDEK OLİMPİK SPOR KULÜBÜ TAKIM HALİNDE TÜRKİYE ŞAMPİYONU

DEREKÖYSPORDA OLAĞANÜSTÜ KONGRE

ZİYA GÖKALP ORTAOKULUNUN GÜREŞ BAŞARISI

Alya Türkiye şampiyonu

BUSE NEMLİ MİLLİ TAKIMDA

Hendek’ten iki madalya

Hendekli karateciler madalya aşkına

MUTLULUKLAR SİZLERİN OLSUN…

MUTLULUKLAR DİLİYORUZ…

ÇELEN VE EKİN AİLESİNİ EN MUTLU GÜNLERİNDE SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Sapanca 5. El Sanatları Festivalinde Coşkulu Açılış

HACIKIŞLA YAYLA ŞENLİĞİNDE BUGÜN FİNAL GÜNÜ

ONLAR MURAD’LARINA ERDİLER

ENSAR KARDEŞİMİZ BEKARLIĞA VEDA ETTİ!

BEKARLIĞA VEDA ETTİ!

FURKAN, BEYZA’SINA KAVUŞTU

VELİLER DERT KÜPÜ! "VERDİKLERİ SÖZLERİ TUTSUNLAR!"

ALGIYLA BİR YERE VARAMAZSIN SİYASET MÜHENDİSİ…

HENDEK’TE OKUL ÇOCUKLARINA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EĞİTİMİ

SAYIN HENDEK HALKIMIZIN DİKKATİNE!

EĞİTİMDE ÇAĞ ATLADIK!!!

İLÇEMİZDE TAŞIMALI EĞİTİM 1 GÜN TATİL EDİLDİ, YARIN BU OKULLAR KAPALI

ŞEHİT ALİ GAFFARDA VELİ TOPLANTISI YOĞUN GEÇTİ

HAYIRLI OLSUN

2023-2024 YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TÖRENLE AÇILDI

HENDEK İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN HAYAT SU FABRİKASINA EĞİTİM

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16