Ak Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Amine Cansu Kaba, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla partisinden istifa ettiğini duyurdu.
Kaba, yayınladığı istifa mektubunda "Mahalle Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi olarak başlayıp, Üsküdar Kadın Kolları yönetiminde görev yaptığım, Üsküdar İlçe Başkan Yardımcısı olarak çalıştığım, Üsküdar ve İstanbul Belediye Meclis üyeliği görevlerini üstlendiğim AK Parti'den bugün itibariyle istifa ediyorum" ifadelerine yer verdi.
İSTİFA SEBEPLERİNİ TEK TEK SIRALADI
Açıklamasının devamında AK Parti'ye yönelik eleştirilerde bulunan Kaba, şöyle devam etti: "19 yaşımda, vatanım ve milletim için büyük ideallerle adım attığım partimden ayrılma sebeplerim; adaletten uzaklaşma, zaman içinde insanların itibarsızlaştırılması, makam ve mevki sahiplerinin liyakatsizliği ve başta gençlik olmak üzere umudun yok edilmesine kadar giden bu yolda vicdanları yaralayan ve 'bu kadarı da olmaz' dediğimiz yanlışlardır."
Zalim karsisinda dogruyu haykirmak ve bedel odemeyi goze almak .., cesaretin, onurun, insanligin en guzel ahlaki davranisidir.
Boyle guzel insanlarin yaninda olmak , gucu degil hakki ustun tutmanin tavridir..
Sn. Hanim kardesimiz bu onurlu davranisi ile en icten tebrik ve alkislari haketmektedir…
Bir kelime bir yorumlada olsa bu guzel davranisi takdir etmek bu kadarmi zor, Allahaskina…
AKP ye muhalif olanlar…
NEREDESINIZ. ⁉️