Hurdaya dönen kamyon sürücüsü Esat A. Hendek İtfaiye personelinin yardımıyla sıkıştığı araçtan çıkartılarak ambulans ile Hendek Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Yaralı burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Sakarya Araştırma Hastanesine sevk edildi.
JANDARMA KAZA MAHALLİNDE
Kazanın duyulmasının ardından kaza mahalline intikal eden Hendek Jandarması yolu trafiğe kapatarak çalışmaların sağlıklı biçimde sürüdürülmesine öncülük etti. Kaza nedeni ile cafeterya bahçesinde bulunan minübüste de maddi hasar meydana geldi.
Yetkililerin kazayla ilgili soruşturması devam ediyor.
FRENİ BOŞALMIŞ!
Görgü şahitlerinden edindiğimiz bilgilere göre kaza yapan kamyonun muhtemelen frenlerinin boşaldığı şeklinde.
2021'İN İLK KAZASI
Kazanın hemen öncesinde çekilen videoda kamyonun hızlı bir şekilde yokuş aşağı indiği kazanın görüntüsü kazanın şiddetini gözler önüne serdi.
NOT: Kazanın öncesi ve sonrasının yer aldığı video görüntüsünü Facebook üzerinden ahmet çileci ya da Hendek Şafak adresinden izleyebilirsiniz.