Videosunu izleyeceğiniz ve fotoğrafını gördüğünüz Başpınar mahallesi merhum Zeki Cömert parkını ilçemizde bilmeyenimiz yoktur. Karşı tarafında yıkılıan Hendek lisesinin bulunduğu mevki.
SEÇİM AREFESİNDE AKILLARINA DÜŞTÜ!
Yaya kaldırımın hemen önünde bulunan aydınlatma direği ne yazık ki aylardır burada duruyor. Hiç bir belediye yetkilisinin görmediği, ya da görmekten imtina ettiği aydınlatma direği aradan aylar geçtikten sonra seçim arefesinde akıllarına düşmüş olmalı ki bugün direk yerinin kazılıp beton döküldüğüne şahit olduk. Belki yarın aydınlatma direği yerine montajlanır.
AYLARDIR NİÇİN BEKLEDİNİZ? HİZMET İÇİN SEÇİM Mİ OLMALI?
Bu durum karşısında yetkililere sormadan edemiyoruz: " bir aydınlatma direğinin montajı için aylardır neden beklediniz?" İlçeyi yönetmekle mükellef olan 2019 yerel seçimlerinde halktan yetki alan yönetimin bu basiretsizliği her köşe başında konuşulur oldu.