İyi insanlar iyi hatırlanır
Yemek sonrası Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz Hendek adliyesinde uzun yıllar verdiği hizmetler sonrası emekli olan İsmail Beyazkoç’a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Başsavcı Akkiraz; “ “Kendisine bundan sonraki yaşamında mutluluklar ve huzur diliyorum. Özelikle vurgulamak istiyorum, iyi insanlar iyi hatırlanır. Kendisine teşekkür ediyor bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum diyerek plaket takdim etti.
Huzur dolu yaşam diliyorum
Hendek’li Avukatlar adına ise İsa Cerav’da emekliliğe ayrılan İsmail Beyazkoç’a sağlıklı ve huzur dolu bir yaşam geçirmesini temenni ederek plaket takdim etti.
Biz bir aileyiz
Hendek Adliyesinde 25 yıl hizmet vermesinin ardından emekli olan İsmail Beyazkoç “Görev yaptığım süre içerisinde acı tatlı günlerimiz oldu. Birlikte ağladık birlikte güldük. Bir birimizden güç aldık. İş arkadaşlığında öteye biz bir aile olduk. Cumhuriyet Başsavcımıza, Hâkimlerimize, Avukatlarımıza ve tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Arkadaşımız İsmail Beyazkoç’a emeklilik yaşantısında mutlu, huzurlu ve sağlıklı yarınlar dileklerimizi iletiyoruz.