Başkan Dursun, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “ kadınlarımız çok becerikli, fedekar ve azimliler. Bize sadece bu azimlerini ve içlerindeki cevheri,cesareti ortaya çıkartmak düşüyor” dedi.
Ak parti hareketi ile kadınların sosyal alana daha çok atıldığını vurgulayan Dursun; “siyaset arenasına da giren kadınlar sayesinde siyasete seviye geldi. Ak parti hareketinin kadına cesaret verdiğini ifade eden dursun, “ düzenlemiş olduğumuz yarışma ile İstiklal marşımızı en güzel akuyan annemizi seçeceğiz. Yarışmada birinci olmak önemli değil. Önemli olan bende varım demektir.” Dedi.
Başvuruların 25 Ocak tarihine kadar Hendek Ak Parti binasında kabul edildiğini, 27 Ocak tarihinde Hendek Ticaret Merkezi konferans salonunda düzenlenen yarışma ile birincinin seçileceğini, yarışma birincisinin yarışma sonrasında bilgi eğitimi yapılacağını belirterek, “ bu tür yarışmaları ileriki günlerde farklı konularda da yapmayı düşünüyoruz” dedi.
Yarışmada ikinci ve üçüncüye hediyeler verilirken yarışmanın birincisi ise Sakarya da yapılacak olan yarışmada Hendek’i temsil edeceği öğrenildi. Yarışmaya Sakarya Ak parti milletvekili adayı Ayşenur İslam’ında katılması bekleniyor.
|