Hendek Dikmen Köyü’nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen şehitleri anma programı 24 Temmuz Pazar günü yoğun katılımla yapıldı.
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 8.Yapılan Dikmen Yaylası’ndaki Şehitlik tepesinde yapılan anma programı 24 Temmuz Pazar günü yoğun katılımla gerçekleşti.
Hendek Belediye Başkanı Ali inci ve Akp Hendek ilçe başkanı ŞenaySakalKöy Muhtarları’ınkatıldığı
Program öğlen namazı sonrası başladı. Dikmen Tepesi’ndeki Şehitliğin başında, şehitlerin ruhuna Kuan-ı Kerim ve dualar okundu. Ardından anma programına katılan misafirlere yemek ikramı yapıldı. Şehitleri anma programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Dikmen Köyü Muhtarı Cemal Aydın misafirlerle tek tek ilgilendi. Sıcak havaya rağmen anma programına ilçelerden ve çevre köylerden yüzlerce vatandaş katıldı.