22 Mayıs 2012 Salı  KOMŞU KÖYÜN DELİSİ 20:51   Sakarya Spor Yeni Yönetimi Valilikte 17:37  Hendek’de bakanlar geçidi 12:11  25 SORUDA KENTSEL DÖNÜŞÜM 20:11  Milli takım yolcusu kalmasın ! 19:23  Dağcılar Hendek yaylalarında 16:33  İŞTE GENÇLİK İŞTE BAYRAM 15:38  HENDEK’DEN ÇIKTILAR YOLA, ÇİĞDEM’DE VERDİLER MOLA  11:20  Hendek CHP’de gençlik örgütleniyor 11:01  Hendek, Hendek olalı… 14:40  
Bizim Akyazi Haberleri
 Çok Okunanlar
 PARTİ TÜZÜĞÜ İNCİ’NİN YOLUNU KESER Mİ?
 Çok Yorumlananlar
 PARTİ TÜZÜĞÜ İNCİ’NİN YOLUNU KESER Mİ?


  
Google Sitemap Generator
HEDEF İTALYA
Kuşadası’nda milli takım kampında olan Buşra Tosun ve Nurcan Çiçek, Akdeniz Kupası’nda madalya dönmeyi hedeflediklerini belirtti.

15-25 Ağustos tarihlerinde Kuşadası’nda Milli Takım Kampında hazırlıklarını sürdüren Hendek Belediyesi sporcularından Buşra Tosun ve Nurcan Çiçek 2-4 Eylül tarihleri arasında İtalya’da yapılacak olan Akdeniz Kupası’ndan madalyayla döneceklerini söylediler.  Milli takım hazırlık kampında iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyleyen ve sporcuların moral ve motivasyonlarının iyi olduğunu söyleyen Antrenör Nurkan Kayacık, sporcularına güvendiğini ve onlarla her zaman gururu duyduğunu ifade ederek, Hendek’e yeni şampiyonluklar getirmekten gurur duyacağını ifade etti. Akdeniz Karate Şampiyonası’nda 14 ülke ve 420 sporcunun katılacak.


14-16 Ekim tarihleri arasında Malezya’da yapılacak olan Ümit Genç 21 Yaş altı Dünya Karate Şampiyonası’nda mücadele edecek olan Tosun ve Çiçek, Sakarya’ya çifte mutluluk yaşatmak istediklerini belirttiler. 


 





23:52:16
2011-08-24
Bu haber  942  kere okundu Yazıcıya Yolla
YORUMLAR
Bu Habere Yorumunuzu Ekleyin
İsim
E-posta
Başlık
Yorum
       Tüm alanlari doldurmaniz gerekmektedir
| iletisim |   Kunye | haber | haberler | sitemap | Gerekli siteler: Akyazi Haber | Google|
Siteden yararlanirken gizlilik ilkelerini okumanizi tavsiye ederiz.
© 2005-2011 Tüm haklari saklidir. Izinsiz ve kaynak gösterilemeden yayinlanamaz.

hendek haber sitesi