Toplam 7 ilden 400 sporcunun katıldığı Bursa İller Arası 29 Ekim Cumhuriyet kupası Karate turnuvasına Hendek Belediye Karate takımı 30 sporcu ile katıldı.
Bursa İller Arası 29 Ekim Cumhuriyet kupası Karate turnuvasına 30 sporcu ile katılan Hendek Belediye Karate takımı 6 Birincilik,4 İkincilik,8 Üçüncülük elde etti.
Hendek Belediye Karate Takımından Ömer Faruk Ateş,Ömer Beden, Enes Malik Ateş,Aydan Başkurt,Büşra Tosun,Numan Başaran birinci olurken,Ömer Faruk Adıgüzel,Seyit Domaniç,İremnur Çelik,Nurcan Çiçek ikinci,Yasemin Alkan,Çağla Yaşar,Ayşenur Şahin,Nezir Borozancı,Mutlu Altıntaş,Ümit Atış,Kerem Ali Zeren üçüncü oldular.
Hendek Belediye Karate Takımı Antrenörü Nurkan Kayacık” Hedefimiz bu tür turnuvalara katılarak,sporcularımızın tecrübe edinip gelişmelerini sağlamaktır.Gelecek nesillerde şampiyonlar yetiştirmek için bu tür organizasyonlarda yer almak istiyoruz.Bizleri destekleyen Ailelerimize ve Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
|