20 Mayıs 2012 Pazar  Hendek, Hendek olalı… 14:40  CHP’DEN GERİ ADIM YOK... 13:40  A.D.D. BASIN AÇIKLAMASI 13:11  19 MAYIS BAYRAMINDA İLKLER YAŞANDI 12:51  19 MAYIS, TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN TEMELİNİN ATILDIĞI GÜNDÜR 12:37  Sakarya polisi uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. 20:00  KAVŞAKLAR IŞIKLANDIRILIYOR 12:41  BAYRAKTEPEDE TÜRK GECESİ 12:32  PARTİ TÜZÜĞÜ İNCİ’NİN YOLUNU KESER Mİ? 18:45  Hendek, insana huzur verir 14:24  
Bizim Akyazi Haberleri
 Çok Okunanlar
 CHP’li Öztürk’ü kızdıracak iddia
 Çok Yorumlananlar
 CHP’li Öztürk’ü kızdıracak iddia


  
Google Sitemap Generator
AKYAZI KADIN KOLLARI HENDEK’TEYDİ
AK Parti Akyazı Kadın Kolları Başkanı Ayşe Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Hendek AK Parti Kadın Kolları’nın misafiri oldu.
Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin de katıldığı programda Başkan İnci, hanımlara Bayraktepe’yi, Osmanlı Çadırı’nı ve yeni yapılan Hendek Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Kompleksi’ni gezdirdi.

Hendek Belediyesi Bayraktepe Tesisleri’nde kahvaltıda biraraya gelen AK Parti Akyazı ve Hendek Kadın Kolları üyelerinin gündemdeki konuları 12 Haziran seçimleriydi.  Hendek Belediye Başkanı Ali İnci,  AK Parti Hendek İlçe Başkanı Şenay Sakal ve Hendek Kadın Kolları Başkanı Hatice Yaz’ın da katıldığı kahvaltıda Hendek’te gerçekleştirdiği projelerle ilgili bilgi veren Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, hanımlara Bayraktepe’yi, Osmanlı Çadırı’nı ve yeni yapılan Hendek Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Kompleksi’ni gezdirdi. Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun içerisinde bulunan Türk Hamamı, buhar kürü, sauna, çocuk eğlence merkezi, bowling salonu, kafeterya, düğün salonu ve alışveriş merkezi hakkında bilgi veren Başkan İnci, Hendek’e böyle bir tesis kazandırmaktan mutlu olduklarını söyledi.



Daha sonra Osmanlı Çadırı’nda misafirlerine çay ikram eden Başkan Ali İnci, bu tesisten Hendekliler’in  ve üniversite öğrencilerinin ücretsiz olarak yararlandığını belirterek, Türkiye’de ücretsiz hizmet veren belki de tek tesis olduğunu söyledi. Akyazı Kadın Kolları Başkanı Ayşe Yılmaz, Başkan İnci’ye yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. 




04:28:38
2011-05-05
Bu haber  2301  kere okundu Yazıcıya Yolla
YORUMLAR
Bu Habere Yorumunuzu Ekleyin
İsim
E-posta
Başlık
Yorum
       Tüm alanlari doldurmaniz gerekmektedir
| iletisim |   Kunye | haber | haberler | sitemap | Gerekli siteler: Akyazi Haber | Google|
Siteden yararlanirken gizlilik ilkelerini okumanizi tavsiye ederiz.
© 2005-2011 Tüm haklari saklidir. Izinsiz ve kaynak gösterilemeden yayinlanamaz.

hendek haber sitesi