Bedir, geçen hafta ilçe parti binasını açmak üzere gelen HAS Parti genel başkanı Numan Kurtuluş’un açılış konuşmalarında alınan güvenlik önlemleri nedeniyle ilçe emniyet müdürü Erdem’e teşekkür ziyaretinde bulundu.
Bedir, yeni bir parti olduklarını, parti kurullarını oluştururken toplumun her katmanından üye yaptıklarını ifade ederek; “”biz siyasete format atmaya geliyoruz. Herkesin hakça kazanacağı ve hakça bölüşeceği, demokratik özgürlüklerin sınırlarını yeniden şekillendirmeyi amaçlıyoruz. Herkese kapımız açık” diye konuştu.
İlçe emniyet müdürü kadir Erdem, ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek, “ demokrasilerse siyasi partiler esastır, siyasi partilerin olmadığı bir rejime demokratik diyemeyiz. Bizler kamu görevlileri olarak tüm anayasal partilere eşit mesafedeyiz. Vatandaşın huzuru , can ve mal emniyetini sağlamak bizim asli görevimizdir. Açılış günü asayişin sağlanması nedeniyle teşekküre gerek yok biz görevimizi yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz” diyerek HAS Parti yetkililerine başarı dileklerinde bulundu. Misafirlerine ikramlarda bulunan Erdem, ilçe emniyet binası önünde resim çektirmesinin ardından misafirlerini uğurladı.
.JPG)
HAS Parti heyeti buradan Hendek kaymakamı Mustafa Ayhan’ıda ziyaret etti. Sıcak bir ortamda karşılanan heyet ziyaretten memnun ayrıldı. Kaymakam Ayhan, misafirlerine; “ yeni bir partisiniz. Siyasi partiler demokrasinin olmazsa olmazlarıdır.yapmış oldukları programlarla ülke insanına yol gösterirler. Bu atmosferde projelerini halkına daha iyi anlatan partilere de vatandaşlarımız teveccüh gösterirler. Hizmetlerinizi vatandaşa anlatma yoluna girmeniz lazım. Sonraki aşamada verilen sözlerin yerine getirilmesi büyük önem taşır. Türkiye güçlü bir devlet bu anlamda Türkiye’de demokrasi anlamında hızlı gelişmeler sağlandı. Siyasi partiler olarak sizler vatandaşlara hizmet noktasında aracılarsınız.Aracı olarak da memleketin gelişmesi için hizmete talipsiniz. Ama şu unutulmamalıdır ki vatandaş odaklı olmayan politikalara millet onay vermiyor. “ diyerek görüşlerini ifade ederek başarı dileklerinde bulundu.
HAS Parti ilçe başkanı Sabahattin Bedir’de ziyarette yaptığı konuşmada, temiz bir siyaset adına yola çıktık, kısa zamanda tüm Türkiye de teşkilat çalışmalarımızı yaptık ve bu gün itibarıyle 53 ilde teşkilat kurduklarını, önümüzde yapılacak seçimlerde vatandaştan büyük teveccüh göreceklerine inandıklarını ifade etti.
İkramların ardından ziyaret son buldu.
|