20 Mayıs 2012 Pazar  Hendek, Hendek olalı… 14:40  CHP’DEN GERİ ADIM YOK... 13:40  A.D.D. BASIN AÇIKLAMASI 13:11  19 MAYIS BAYRAMINDA İLKLER YAŞANDI 12:51  19 MAYIS, TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN TEMELİNİN ATILDIĞI GÜNDÜR 12:37  Sakarya polisi uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. 20:00  KAVŞAKLAR IŞIKLANDIRILIYOR 12:41  BAYRAKTEPEDE TÜRK GECESİ 12:32  PARTİ TÜZÜĞÜ İNCİ’NİN YOLUNU KESER Mİ? 18:45  Hendek, insana huzur verir 14:24  
Bizim Akyazi Haberleri
 Çok Okunanlar
 CHP’li Öztürk’ü kızdıracak iddia
 Çok Yorumlananlar
 CHP’li Öztürk’ü kızdıracak iddia


  
Google Sitemap Generator
D-100 DE BÖLÜNMÜŞ YOL FACİASI 3 ÖLÜ
D-100 karayolu Hicriye köyü mevkiinde meydan gelen trafik kazasında beton mikseri ile kafa kafaya çarpışan Doblo aracın sürücüsü ve yanındaki kişi hayatını kaybetti.

Daha hizmete açılalı 8-9 ay olan D-100 karayolu Hüseyinşeyh ile Şefketiye köyleri arasında kalan  yolda yeniden bakım çalışmalarının başlamasıile yeterli yol işaretlemelerinin bulunmamamsı yeni kazalara davetiye çıkartıyor.Aynı yerde önceki akşamda özel oto bir kamyonun altına girmiş aynı aileden 5 kişi yaralanmıştı.




 




Bugün saat 13.00 sularında  D-100 karayolu Hicriye köyü mevkiinde bölünmüş yolda tek şeritten ilerleyen   Şahin Güneş  (30)  idaresindeki   54 B 1471 plakalı beton mikserine  Düzce istikametinden Hendek istikametine  seyir halinde bulunan Mithat Hartlı  (31) idaresindeki 81 BZ 320 plakalı Doblo türü özel oto kafa kafaya çarpıştı.




Çarpışmanın şiddeti ile özel oto hurdaya dönerken özel oto sürücüsü Mithat Hartlı ve yanında bulunan iş arkadaşları Murat kement , Gürkan Terzioğlu (32) feci şekilde hayatını kaybettiler.




 




Kaza nedeniyle  oluşan uzun araç konvoyu tek şeritten kontrollü bir şekilde verildi.




Özel oto sürücüsü kazadan dolayı kapının kopması ile asfalt yola düşerken iş arkadaşının araç içersindeki cesedi  görevli cumhuriyet savcısının gelmesinin ardından Hendek itfaiye personeli tarafından çıkartıldı. Her iki kişinin naaşı Hendek Devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Özel bir firmanın servisliğini yapan firmanın sahibi  Refik Kocabıyık’da kaza yerine geldiğinde gözyaşlarına boğuldu.






Kazaya karışan beton mikserinin sürücüsü Şahin Güneş jandarma tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.






14:16:08
2011-08-04
Bu haber  5496  kere okundu Yazıcıya Yolla
YORUMLAR
 Mustafa KARAKUŞ  2011-08-06
  Lütfen Biraz Dikkat Edelim
 ölümlü veya yaralanmalı kaza haberlerinizde ki fotoğraflarınızı yayınlarken lütfen yaralıların ve ebediyete göçmüş insanların yakınlarını ve her okuru düşünerek kan revan içindeki fotoğrafları ya yayınlamayın yada gerekli işlemleri yaptıktan sonra yayınlayın. İlginize şimdiden teşekkür ederim.
 serhat barış  2011-08-04
  allah rahmet eylesin
 abi sen olamssın buuuuuuuu
Bu Habere Yorumunuzu Ekleyin
İsim
E-posta
Başlık
Yorum
       Tüm alanlari doldurmaniz gerekmektedir
| iletisim |   Kunye | haber | haberler | sitemap | Gerekli siteler: Akyazi Haber | Google|
Siteden yararlanirken gizlilik ilkelerini okumanizi tavsiye ederiz.
© 2005-2011 Tüm haklari saklidir. Izinsiz ve kaynak gösterilemeden yayinlanamaz.

hendek haber sitesi